Kalemi ne için kullanacaksınız? 
Ve rotrin 500 kırtasiyeye denemiştim aşırı ağır bir kalem eğe doğru modeli hatılıyorsamŞu an sepete Grip 2010'u ekledim, sizce Rotring'e bir şans vermeli miyim? Veya önerdiğiniz başka bir model var mı? Bir de Grip 2010 ile 2011 arasındaki fark nedir? Kalem için bütçe 250ye kadar çıkabilir. Amazon'dan olması gerekiyor.
Rotring 500 metal değil. Ayrıca bu kalemler çevirilecek kalemler de değil.Elimde graphx vardı fakat elimde döndürürken ikide bir düşürdüğüm için sesi rahatsız ediyordu. Her ders çat diye ses geliyordu kullanmayı bıraktım o yüzden tekrar metal almak mantıklı mı bilmiyorum, şu an en sıcak baktığım grip 2010.
Kalemi ne için kullanacaksınız?![]()
Rotring 500 metal değil. Ayrıca bu kalemler çevirilecek kalemler de değil.
Hiç ağır değil 600 ile karıştırıyor olabilirsiniz.Ve rotrin 500 kırtasiyeye denemiştim aşırı ağır bir kalem eğe doğru modeli hatılıyorsam
Metal kesinlikle almayın, tavsiye etmiyorum. Bir süre sonra ağırlığa alışsanız da elinizi acıtabilir, zaten üretim amaçları çizim.Yazı yazmak, soru çözmek. Çizimle aram pek iyi değil, arada bir bir şeyler karalıyorum o kadar. Yazma hissiyatı ne kadar iyi olursa o kadar iyi.
![]()
Rotring 500 metal değil. Ayrıca bu kalemler çevirilecek kalemler de değil.
Bence Rotring Tikky kalemi aşırı dipten tutmuyorsanız çok rahat edersiniz ama bu benim fikrim tabi.Yazı yazmak, soru çözmek. Çizimle aram pek iyi değil, arada bir bir şeyler karalıyorum o kadar. Yazma hissiyatı ne kadar iyi olursa o kadar iyi.
Dayanamıyorum hocam çok zevkli oluyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.