Rotring 600 vs Rotring Rapid Pro

bymfw4

Hectopat
Yer
Bayerische Motoren Werke AG
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect
Merhaba. 1 yıl öncesine kadar Rotring 600 kullandım yaklaşık 3 sene. Kalemden gayet memnundum fakat bildiğiniz gibi ucu içine girmiyor, sabit ve hasar aldıkça yamulup içine giriyor. 3 yıl kullanınca tabii düşmeler oldu, en son düştüğünde de iyice yamulmuştu ucun içinden çıkamayacağı kadar ve ortadan birleşim yerinden çatladığından kalemin ucuna basınca diğer tarafı fırlıyordu. Ben de 600'ü bıraktım ve 1 senedir Uni Kuru Toga T kullanıyorum, bundan da gayet memnunum fakat daha kaliteli bir kalem almak istiyorum.
Bu sefer aklıma Rotring Rapid Pro geldi; 600'e göre nasıl sizce, hangisi daha iyi olur? Deftere not tutmak ve soru çözmek için kullanacağım.

Merhaba. 1 yıl öncesine kadar Rotring 600 kullandım yaklaşık 3 sene. Kalemden gayet memnundum fakat bildiğiniz gibi ucu içine girmiyor, sabit ve hasar aldıkça yamulup içine giriyor. 3 yıl kullanınca tabii düşmeler oldu, en son düştüğünde de iyice yamulmuştu ucun içinden çıkamayacağı kadar ve ortadan birleşim yerinden çatladığından kalemin ucuna basınca diğer tarafı fırlıyordu. Ben de 600'ü bıraktım ve 1 senedir uni kuru toga t kullanıyorum, bundan da gayet memnunum fakat daha kaliteli bir kalem almak istiyorum.
Bu sefer aklıma Rotring Rapid Pro geldi; 600'e göre nasıl sizce, hangisi daha iyi olur? Deftere not tutmak ve soru çözmek için kullanacağım.

Hocam bende Rotring 500 vardı aynı dediğiniz gibi uç kısmı yere düştüğü gibi perte çıkıyor kalem. Rotring 800 bakın arada pek fark yok Amazon ilk satın alımda 150 TL indirim ile 1050 TL'ye denk geliyor.

Hocam bende Rotring 500 vardı aynı dediğiniz gibi uç kısmı yere düştüğü gibi perte çıkıyor kalem. Rotring 800 bakın arada pek fark yok Amazon ilk satın alımda 150 TL indirim ile 1050 TL'ye denk geliyor.
Hocam fiyat konusunda yanlışınız var sanırım.

0.5 olan versiyonu dediğim fiyata denk geliyor hocam. Ancak 0.7 olan model diğerine göre pahalı.
Bastırarak yazan biriyim, 0.5 bana olmaz diye düşünüyorum çabuk kırılır sanki.

600, Rapid Pro'dan daha sağlam hissettiriyor his olarak. Birini seçecek olsam 600 alırdım, mümkünse gümüş rengini.

600, Rapid Pro'dan daha sağlam hissettiriyor his olarak. Birini seçecek olsam 600 alırdım, mümkünse gümüş rengini.
Onun da ucu için konuda bahsettiğim sıkıntı mevcut, ucu üzerine düştüğünde yamuluyor. Rapid Pro nasıl kalem?

İstiyorsanız ve acil değil ise alıp bir deneyin. Sizin kullaniminiza uymuyorsa iade edersiniz.
Rapid Pro'ya göre nasıl olur? 800'ün de ucunda kronik sallanma sorunu var diye okumuştum birkaç yerde.

Onun da ucu için konuda bahsettiğim sıkıntı mevcut, ucu üzerine düştüğünde yamuluyor.
Evet maalesef ama Rapid Pro kullanım olarak keyif vermiyor bana. Birleşme yeri biraz oynuyor (plastik çünkü) ve genel hissiyatı daha kalitesiz geliyor. 3 yıl oldu alalı daha eskimedi kutusunda duruyor, kullanasım gelmiyor. Aynı sürede 2 tane 600 eskittim.

Onun da ucu için konuda bahsettiğim sıkıntı mevcut, ucu üzerine düştüğünde yamuluyor. Rapid Pro nasıl kalem?

Rapid Pro'ya göre nasıl olur? 800'ün de ucunda kronik sallanma sorunu var diye okumuştum birkaç yerde.

Bu sorun büyük bir sorun değil çözüm olarak yanlış hatırlamıyorsam küçük bir plastik parça kullanılarak bir şekilde hallediliyor. YouTube'a bakarsanız karşınıza çıkar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı