Rotring Rapid vs Faber Castell Grip

Hnagi ürünü tercih ederdiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    10

Leonidas02

Kilopat
Makaleler
4
Rotring olanı daha once kullanmadım ancak faberın de bu kadar edecegını dusunmuyorum. Siz hangisini tercih ederdiniz? Çok gereksız pahalanmış duruyor faber castel kalemler.

Alt tarafı kalemden bahsediyoruz, f/p gibi bakacağınıza hangisi elinize daha iyi oturuyor diye gidin deneyin bir kırtasiyede.

Alt tarafı kalemden bahsediyoruz, f/p gibi bakacağınıza hangisi elinize daha iyi oturuyor diye gidin deneyin bir kırtasiyede.
Deneyım sahıbı olan ıcın sordum. Alt tarafı kalem konusunda ise çok haklısınız. O yuzden faber'ı almak ıstemedım Dümdüz modeli 100 lira olmuş. Geçmişte benzer fıyatlarda satıldıgı bır dıger rotrıng urunu 45 lıra suan mesela.

Pensan MY IQ Plus derim. İki kalem yerine bu daha iyi bence. Daha ucuz ve kaliteli bir kaleme o kadar paraya gerek yok bence.

Ikisini de kullanıyorum. Hafiflik istiyorsan faber, orta ağırlıkta bir kalem istiyorsan rotring. Bence faber daha iyi.

Faber almayın, eskiler sağlam ama yenilerin uç kısmında renk değişikliği ile ilgili kronik bir problemi var, eskilerin de o kadar kaliteli olduğu söylenemez.

Pentel 120 A3DX alın geçin, Alman malı bir şey istiyorsanız Staedtler Triplus Micro öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…