Rounded incelemesi

Öncelikle, sanırım okuduğum en başarılı incelemelerden biri olmuş tebrik ederim.

Genel olarak herkes aynı sorunlardan bahsediyor, şöyle bir açıklama getireyim; seslerin tekrara düşme, kalitesiz olma, kısacası ses ile ilgili sorunların hepsini sebebi bütçe ayıramam. Hepsi telif haksız, ücretsiz sesler. Gelirim olursa çok daha iyilerini kullanacağım. Açıkçası bunları bile çok zor buldum. Sadece bir ses için bütün günümü ayırdığımı bilirim

O dışarı çıkma vs. bugların hepsini bir sonraki güncellemede halledeceğim, mazur görün test ekibim olmadığı için bu tarz şeyler olabiliyor.

Diğer şeylere gelecek olursak, oyunu beğenmeniz ve böyle güzel şeyler yazmanız çok motive etti, çok sevindirdi beni. Yepyeni bölümler gelmeye devam edecek. Muhtemelen zıplama mekaniği vs. de elden geçireceğim, çok haklısınız.

Onun haricinde, bu güzel inceleme için çok teşekkür ederim, ellerine sağlık. Aynı incelemeyi Steam'de de yazarsan çok mutlu edersin beni.

Kucak dolusu teşekkürler, sevgiler
@yigidyum hocam oyuna Steam atölye desteği getirin oyuncular oyuna yeni haritalar ve toplar eklesin.
Ona bilgi birikimim yeter mi bilmiyorum, çok isterim. Umarım ileride yaparım Çok güzel fikir.

@yigidyum hocam çok fazla etiketliyorum farkındayım ama aklıma 1 fikir daha geldi izinlerini alarak sagopa ve cezanın şarkılarını DLC şeklinde oyuna ekler misiniz? Veya herhangi bir sanatçının.

Gönderdim hocam aynısını Steam'e de. İncelememi incelemeniz sevindirdi beni, vakıt ayırdğınız için çok teşekkürler!

Merak ettiğim bir şey var. Oyunda kamera açısı dönüyor mu?

@yigidyum hocam çok fazla etiketliyorum farkındayım ama aklıma 1 fikir daha geldi izinlerini alarak sagopa ve cezanın şarkılarını DLC şeklinde oyuna ekler misiniz? Veya herhangi bir sanatçının.
Eklerim eklerim, telif davalarının paralarını el birliğiyle öderiz Şaka bir yana, telif haklı müzikleri kullanamıyorum ne yazık ki.

Gönderdim hocam aynısını Steam'e de. İncelememi incelemeniz sevindirdi beni, vakıt ayırdğınız için çok teşekkürler!
Asıl ben teşekkür ederim. Harika bir inceleme çıkarmışsın zaman ayırıp
Merak ettiğim bir şey var. Oyunda kamera açısı dönüyor mu?
2. kamera nispeten evet.
İzin alacak dedim ya.
İzin almak iyi para gerektiriyor. Bulabilirsem neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…