Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.989 Çözümler 590 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #31 2.4 GHz ve 5 GHz'in şifresini değiştirmeyi denedin mi farklı şifre yap ikisini de. Bir de Wireless Advanced kısmını atar mısın?
2.4 GHz ve 5 GHz'in şifresini değiştirmeyi denedin mi farklı şifre yap ikisini de. Bir de Wireless Advanced kısmını atar mısın?
Aquieras Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #32 Einstein dedi: 2.4 GHz ve 5 GHz'in şifresini değiştirmeyi denedin mi farklı şifre yap ikisini de. Bir de Wireless Advanced kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Evet şu an ikisi de farklı şifrelere sahip. Einstein dedi: 2.4 GHz ve 5 GHz'in şifresini değiştirmeyi denedin mi farklı şifre yap ikisini de. Bir de Wireless Advanced kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Opera Anlık Görüntü_2024-03-23_143757_tplinkwifi.net.png 31,2 KB · Görüntüleme: 20
Einstein dedi: 2.4 GHz ve 5 GHz'in şifresini değiştirmeyi denedin mi farklı şifre yap ikisini de. Bir de Wireless Advanced kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Evet şu an ikisi de farklı şifrelere sahip. Einstein dedi: 2.4 GHz ve 5 GHz'in şifresini değiştirmeyi denedin mi farklı şifre yap ikisini de. Bir de Wireless Advanced kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla...
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.989 Çözümler 590 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #33 Vallahi böyle tek tek söyleyip çözüm bulmak zor forumturknet sitesinde konuç aç yardımcı olurlar. Extended network kısmında ne var bu arada.
Vallahi böyle tek tek söyleyip çözüm bulmak zor forumturknet sitesinde konuç aç yardımcı olurlar. Extended network kısmında ne var bu arada.
Aquieras Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #34 Einstein dedi: Vallahi böyle tek tek söyleyip çözüm bulmak zor forumturknet sitesinde konuç aç yardımcı olurlar. Extended network kısmında ne var bu arada. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde Dosya Ekleri Opera Anlık Görüntü_2024-03-23_144143_tplinkwifi.net.png 34,2 KB · Görüntüleme: 21
Einstein dedi: Vallahi böyle tek tek söyleyip çözüm bulmak zor forumturknet sitesinde konuç aç yardımcı olurlar. Extended network kısmında ne var bu arada. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.989 Çözümler 590 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #35 Extended 5 GHz password yazıyor ya onu değiştirip tekrar dener misin?
Aquieras Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #36 Einstein dedi: Extended 5 GHz password yazıyor ya onu değiştirip tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... Normalde şifrem 1 değil tabii ki SS atmadan önce değiştirmiştim ama dedigin gibi yapıp save e bastım şimdi ne yapmalıyım.
Einstein dedi: Extended 5 GHz password yazıyor ya onu değiştirip tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... Normalde şifrem 1 değil tabii ki SS atmadan önce değiştirmiştim ama dedigin gibi yapıp save e bastım şimdi ne yapmalıyım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.989 Çözümler 590 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #37 5 GHz gelip gelmediğine bak.
Aquieras Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #38 Einstein dedi: 5 GHz gelip gelmediğine bak. Genişletmek için tıkla... Status kısmında hala disconnected olarak gösteriyor.
Einstein dedi: 5 GHz gelip gelmediğine bak. Genişletmek için tıkla... Status kısmında hala disconnected olarak gösteriyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.989 Çözümler 590 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #39 Modemi resetleyip istersen AnyDesk ile yardım edebilirim ama kesin çözerim diyemem.
Aquieras Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #40 Einstein dedi: Modemi resetleyip istersen AnyDesk ile yardım edebilirim ama kesin çözerim diyemem. Genişletmek için tıkla... Tabii neden olmasın istersen Zoom toplantısı tarzı bir şeyde kullanabiliriz fark etmez bana.
Einstein dedi: Modemi resetleyip istersen AnyDesk ile yardım edebilirim ama kesin çözerim diyemem. Genişletmek için tıkla... Tabii neden olmasın istersen Zoom toplantısı tarzı bir şeyde kullanabiliriz fark etmez bana.