Router Cihaz ping sorununu düzeltir mi?

camkiranz

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Modem üretici firma bana router almamı söyledi fakat 900 pingim var. Router düzeltir mi? Wi-Fi'da sorunum yok kablolu bağlantıda sorunum var.

Sorun kablodan yada sürücüden olmasın? Modem ne marka? Ağ kartın ile uyumsuzda olabilir.

Onu ben de biliyorum. WiFi'da sorun yok dediginize göre sadece modem özellikli cihaz kullaniyor olamazsiniz degil mi? Tam modeli lazim bana.
tam model td-w9970 aradım ve router önerdiler bu gidişle superonline geçeceğim.
Sorun kablodan yada sürücüden olmasın? Modem ne marka? Ağ kartın ile uyumsuzda olabilir.
3 farklı dsl kablosu ve 2 farklı ethernet kablosu denedim değişen birşey yok
arkadaşlar sürekli pingim yok fakat her 1 saatte bir oyuna 1000ms ile devam ediyorum bu durum çok sinir bozucu.

Router alın demelerini anlayamadım ben de. @berk1937 açıklamış durumu. Modeminizde sorun olabilir. Ya da bilgisayarınızda bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Başka kabloyla bağlanacağınız cihaz varsa deneyin.

Kullandığınız cihaz zaten Modem ve Router özelliğini barındırıyor. Yenisini alınca ping düzelecek miymiş?
aynen öyle söylediler...
Router alın demelerini anlayamadım ben de. @berk1937 açıklamış durumu. Modeminizde sorun olabilir. Ya da bilgisayarınızda bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Başka kabloyla bağlanacağınız cihaz varsa deneyin.
başka cihaz bulmaya çalışacağım olmadı hattımı değiştiricem türk telekom aşırı ilgisiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…