Crossroads
Centipat
Daha fazla
Merhaba. Superonline 100 Mbit fiber internet kullanıyorum. Kablolu bağlantıda bir problem yaşamıyorum ama kablosuz bağlantıda modem gerçekten çok kötü. Evimin arka odalarında internet çekmiyor veya çok düşük çekiyor. Bu problemi çözmek için biraz araştırma yaptım ama kafam çok karıştı.
2 adet sorum var:
-Sadece router alsam GPON'dan Turkcell'in dandik modemini sökerek rootera doğrudan bağlantı yapabilir miyim? Yoksa modem+router olan bir cihaz mı almam gerekiyor?
-Diğer sorum da TV Plus için evdeki diğer odaya modemden çekilmiş bir lan kablom zaten bulunmakta (Wi-Fi sorunu yaşadığım oda burası zaten). Mevcut Superonline modemden çıkan lan kablosu ile buradan router üzerinden dağıtım yapabilir miyim?
Almayı düşündüğüm cihaz aşağıdaki gibi:
2 adet sorum var:
-Sadece router alsam GPON'dan Turkcell'in dandik modemini sökerek rootera doğrudan bağlantı yapabilir miyim? Yoksa modem+router olan bir cihaz mı almam gerekiyor?
-Diğer sorum da TV Plus için evdeki diğer odaya modemden çekilmiş bir lan kablom zaten bulunmakta (Wi-Fi sorunu yaşadığım oda burası zaten). Mevcut Superonline modemden çıkan lan kablosu ile buradan router üzerinden dağıtım yapabilir miyim?
Almayı düşündüğüm cihaz aşağıdaki gibi: