Router önerisi

Hi i am Orionn

Hectopat
Daha fazla  
Müstakil bir evde yaşamaktayım (5 katlı) en üst kat yani çatı (4) katından CAT-6 dağıtımı yaptım eve. Modemin konumunu değiştiremiyorum. Giriş katında internet 1 diş bazen hiç çekmiyor. En alt katta (-1) ofis için internet ihtiyacım olacak bilgisayarım için CAT-6 var fakat telefon ve laptop kullanımı için önerebileceğiniz router var mıdır?

Sinyal genişletici vb yeni çıkan bu tarz ürünlere baktım fakat router benim işimi daha iyi çözecektir çünkü evdeki CAT-6 sayısı çok ve modem tek başına yetmeyebilir. Ortalama bir routerdaki 4-5 giriş işimi çözücektir extra swich olmadan.

Bütçe 500-600.

Müstakil bir evde yaşamaktayım (5 katlı) en üst kat yani çatı (4) katından CAT-6 dağıtımı yaptım eve. Modemin konumunu değiştiremiyorum. Giriş katında internet 1 diş bazen hiç çekmiyor. En alt katta (-1) ofis için internet ihtiyacım olacak bilgisayarım için CAT-6 var fakat telefon ve laptop kullanımı için önerebileceğiniz router var mıdır?

Sinyal genişletici vb yeni çıkan bu tarz ürünlere baktım fakat router benim işimi daha iyi çözecektir çünkü evdeki CAT-6 sayısı çok ve modem tek başına yetmeyebilir. Ortalama bir routerdaki 4-5 giriş işimi çözücektir extra swich olmadan.

Bütçe 500-600.

Hiç router kullanmadım fakat biraz baktığımda galiba bu iyi gibi https://www.hepsiburada.com/tp-link...igabit-access-point-ve-router-p-HBV00000BYL0J müsait olduğumda yine bakar atarım.

Merhaba, üstat öncelikle istediğin cihazın router olduğundan emin misin ?

Access point veya switch olmasın.Sanki AP lazım gibi duruyor sana, hem wi-fi hem kablolu olarak menzilini genişletmek istiyorsun.

Ek olarak yapıyı yanlış anlamadıysam, ben şöyle bir çözüm yoluna giderdim:

AP için bu ürünü alıp, wi-fi ihtiyacını bu cihazla,

Kablolu bağlananlar için,

Son düzenleme:

Bütçe 500-600.

Bütçe 500-600 fakat eğer daha ucuza istiyorsan arkadaşın attığı Keenetic Omni'yi alabilirsin.

5 Katlı bir ev şahsen ben güzel bir Asus Mesh sistem kurardım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı