Router Tavsiyesi

Tplink menzil genişletici alabilirsiniz. Prize takilan.
Hocam mantığı biraz anlamaya çalışıyorum. Şimdi ben bu cihazı aldım diyelim. Çatıya yada balkona koydum bu cihaz karşıda ki ağ ile nasıl iletişim kuracak? Sonra bu cihazdan interneti bilgisayara nasıl çekeceğim? Kablosuz olarak kullanmak istersem (telefondan girmek vs) bu cihazdan kablosuz ağ için şifre gibi işlemler oluşturabilir miyim?

Hocam mantığı biraz anlamaya çalışıyorum. Şimdi ben bu cihazı aldım diyelim. Çatıya yada balkona koydum bu cihaz karşıda ki ağ ile nasıl iletişim kuracak? Sonra bu cihazdan interneti bilgisayara nasıl çekeceğim? Kablosuz olarak kullanmak istersem (telefondan girmek vs) bu cihazdan kablosuz ağ için şifre gibi işlemler oluşturabilir miyim?
Hocam kullanıyorum ben.senin balkona kadar cekiyomu komsudan.o cihaz 1cizgi algilasin sana full cekim wireless veriyo.o şekilde nete girebiliyosun.tabiki bilgisayarda wireless algılayıcı olmasi lazim

Hocam öncelikle güzel bir routera benziyor ama fiyat menziline bakarsak ondan daha yüksek bandwith hizlarina ulasan ve fiyat farkiylada daha öne cikan ve fazladan anten cikarilip takilabilen cihazlarda var örnegin Asus o bakimdan sahane birde onlara bak derim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı