Hocam mantığı biraz anlamaya çalışıyorum. Şimdi ben bu cihazı aldım diyelim. Çatıya yada balkona koydum bu cihaz karşıda ki ağ ile nasıl iletişim kuracak? Sonra bu cihazdan interneti bilgisayara nasıl çekeceğim? Kablosuz olarak kullanmak istersem (telefondan girmek vs) bu cihazdan kablosuz ağ için şifre gibi işlemler oluşturabilir miyim?Tplink menzil genişletici alabilirsiniz. Prize takilan.
Hocam kullanıyorum ben.senin balkona kadar cekiyomu komsudan.o cihaz 1cizgi algilasin sana full cekim wireless veriyo.o şekilde nete girebiliyosun.tabiki bilgisayarda wireless algılayıcı olmasi lazimHocam mantığı biraz anlamaya çalışıyorum. Şimdi ben bu cihazı aldım diyelim. Çatıya yada balkona koydum bu cihaz karşıda ki ağ ile nasıl iletişim kuracak? Sonra bu cihazdan interneti bilgisayara nasıl çekeceğim? Kablosuz olarak kullanmak istersem (telefondan girmek vs) bu cihazdan kablosuz ağ için şifre gibi işlemler oluşturabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.