Router Tavsiyesi

• Konuyu başlatan zzzOTG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 95

zzzOTG

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba.
Hem PC hem de PS'i Ethernet kablosuyla internete bağlamak istiyorum. Bunun için ürün tavsiyesi istiyorum.

Fiber Modem / router (salon)

20 m CAT6

Router / Access Point (odada)
├── PC (Ethernet)
├── PS5 (Ethernet)
└── Wi-Fi (telefon, tablet)

Bağlantı şekli bu şekilde olacak. Önemli olan minimum veri kaybı olması.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba.
Hem PC hem de PS'i Ethernet kablosuyla internete bağlamak istiyorum. Bunun için ürün tavsiyesi istiyorum.

Fiber Modem / router (salon)

20 m CAT6

Router / Access Point (odada)
├── PC (Ethernet)
├── PS5 (Ethernet)
└── Wi-Fi (telefon, tablet)

Bağlantı şekli bu şekilde olacak. Önemli olan minimum veri kaybı olması.

Şimdiden teşekkürler.
Keenetic Hopper DSL alıp geçin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hafta Imou HX21 alıp kutudan çıkardığım gibi openwrt kurdum ve hiç sorunsuz kullanıyorum. Ancak sizin senaryoda mevcutta modem ve router varmış, kablo çekeceğim diyorsunuz mesh sistem de kurmayacaksınız, 4-5 portlu standart ethernet switch işinizi görür gibi. Hem daha ucuza halletmiş olursunuz.

Bu hafta Imou HX21 alıp kutudan çıkardığım gibi openwrt kurdum ve hiç sorunsuz kullanıyorum. Ancak sizin senaryoda mevcutta modem ve router varmış, kablo çekeceğim diyorsunuz mesh sistem de kurmayacaksınız, 4-5 portlu standart ethernet switch işinizi görür gibi. Hem daha ucuza halletmiş olursunuz.
cevaplar için teşekkür ettim. Wi-fi ihtiyacımda olmasa kesinlikle ilk yapacağım şey swtich almak olurdu. Tp-Link AX1500 aldım. Şimdi kurdum şu anlık her şey çok güzel. Bakalım ilerleyen süreçte bir sorun yaşamam diye umuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı