Router'dan kablolu bağlantı yapılırsa ping yapar mı?

Justpub

Hectopat
Merhaba yeni eve taşınıyorum. Fiber kablosu oturacağım odadan biraz uzak.

Modemi uzak olan odaya koyacağım fakat modemden direk kablo çekmek kötü görüntü oluşturacağı için farklı bir çözüm yolu bulmak istiyorum.

Fiber kablo taşıma işlemi çok zahmetli.

Modemi fiber hattının oraya koysam ve oturacağım odaya router alarak TV ve PS cihazlarını routerdan kablo ile bağlasam yine çok fazla kayıp ya da ping olur mu?

Oturacağım oda ve modem arasında iki oda olacak.

Ben de internete sizin gibi bağlanıyorum. Modem ile aramda 2 oda var yine. İnternet 100 Mbps ancak ben 60Mbps alıyorum ancak bu çok dengesiz. Mesela internette 2-3 kişi video izlese hız direkt yerlere çakılıyor. Büyük ihtimal benim routerimden kaynaklıdır ancak dikkate almanızı öneririm.

Ben de internete sizin gibi bağlanıyorum. Modem ile aramda 2 oda var yine. İnternet 100 Mbps ancak ben 60Mbps alıyorum ancak bu çok dengesiz. Mesela internette 2-3 kişi video izlese hız direkt yerlere çakılıyor. Büyük ihtimal benim routerimden kaynaklıdır ancak dikkate almanızı öneririm.
Bu benim için biraz probvlem hocam bunu nasıl çözebilirim acaba

Konuyla alakalı çözüm bulabilir ve paylaşırsanız memnun olurum hocam. Aynı durumdan muzdaribim, modem üst katta ara cihaz olarak kullanacağım router ile PS5'i kablolu olarak bağlamak istiyorum.

Konuyla alakalı çözüm bulabilir ve paylaşırsanız memnun olurum hocam. Aynı durumdan muzdaribim, modem üst katta ara cihaz olarak kullanacağım router ile PS5'i kablolu olarak bağlamak istiyorum.
Tabi ki hocam ama ben de bir çözüm bulamadım 1 aya taşınacağım eve ama nasıl çözeceğim bilmiyorum

Adam gibi bir kaliteli Wi-Fi 5 6 7 destekli router alın, alıcınızda destekliyorsa Wi-Fi konusunda sıkıntı çekmezsiniz.

Mesh sistemlere ne diyorsunuz hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada detaylıca anlatıyor ama bu videodaki bütçenizi aşabilir, kaliteli olduğu sürece daha çok işinizi gorur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı