Rova vs Deji batarya

melihkesen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iPhone 11 kullanıcısıyım %75 pil sağlığı var değiştirmek istiyorum Apple'da 3400 TL.
Sizce bunlardan hangisi veya daha iyisi var mı?

Merhaba, iPhone 11 kullanıcısıyım %75 pil sağlığı var değiştirmek istiyorum Apple'da 3400 TL.

Güçlendirilmiş batarya adı altında satılanları almamanızı öneririm 2 -3 ay içerisinde orijinal batarya ile aynı performansı veriyor.

Çok fark yok hocam.

Deji şüphesiz.

Eğer telefonu 2-3 yıl kadar kullanmayı düşünüyorsanız paraya kıyıp orijinalden şaşmayın. Dandik bataryalara boşuna para verip telefona yazık etmeyin. Ha eğer 1 yıl içinde satmayı / yenilemeyi düşünüyorsanız ucuz ama nispeten güvenilir bir markadan takıp geçin.

Eğer telefonu 2-3 yıl kadar kullanmayı düşünüyorsanız paraya kıyıp orijinalden şaşmayın. Dandik bataryalara boşuna para verip telefona yazık etmeyin. Ha eğer 1 yıl içinde satmayı / yenilemeyi düşünüyorsanız ucuz ama nispeten güvenilir bir markadan takıp geçin.
Güvenilir bir marka zaten hocam 🙃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı