Royal Kludge R65 Phantom vs. Akko MonsGeek Fun 60 Pro

Bütçe
2500

Emopro200

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16-S0046NT Ryzen 7 7840HS 32 GB 1 TB SSD RTX4060
Merhaba iki klavye arasında kaldım. Biri Akko MonsGeek Fun 60 Pro. Bu klavyedeki her şeyi çok beğendim fakat sadece yatay bir şekilde harflerin durması hoşuma gitmedi, o yüzden içim rahat etmedi.

İkinci ise Royal Kludge R65 Phantom RGB kablolu Gaming klavye (RKR65-PT-xh). Bu klavye bütün özelliklerimi karşılıyor fakat üstteki klavye kadar donanım yüklü değil sanırsam. Hangisi daha iyidir sizce?

Eğer farklı bir klavye önermek isterseniz 2500'e kadar %60 veya 65 kablosu çıkabilen veya wireless/bluetooth'u bulunan, ses çıkarmayan switch'li bir klavye önerirseniz sevinirim. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba iki klavye arasında kaldım. Biri Akko MonsGeek Fun 60 Pro. Bu klavyedeki her şeyi çok beğendim fakat sadece yatay bir şekilde harflerin durması hoşuma gitmedi, o yüzden içim rahat etmedi.

İkinci ise Royal Kludge R65 Phantom RGB kablolu Gaming klavye (RKR65-PT-xh). Bu klavye bütün özelliklerimi karşılıyor fakat üstteki klavye kadar donanım yüklü değil sanırsam. Hangisi daha iyidir? Sizce?

Eğer farklı bir klavye önermek isterseniz 2500'e kadar %60 veya 65 kablosu çıkabilen veya wireless/bluetooth'u bulunan, ses çıkarmayan Switch'li bir klavye önerirseniz sevinirim. İyi Sosyaller.

İkisinin arasından R65 daha uzun ömürlü olacaktır.

İkinci ise Royal Kludge R65 Phantom RGB kablolu Gaming klavye (RKR65-PT-xh). Bu klavye bütün özelliklerimi karşılıyor fakat üstteki klavye kadar donanım yüklü değil sanırsam. Hangisi daha iyidir sizce?

Eğer farklı bir klavye önermek isterseniz 2500'e kadar %60 veya 65 kablosu çıkabilen veya wireless/bluetooth'u bulunan, ses çıkarmayan switch'li bir klavye önerirseniz sevinirim. İyi sosyaller.
Birisi manyetik birisi mekanik switch. Daha düşük gecikme daha yüksek performans istiyorsan fun60 derim.
Ses ve hissiyat açısından daha iyi olsun dersen de R65 daha iyi olur.

Peki FUN60 için keycapler değişebilinir mi?

Sağ olun hocam uyumlu keycap bulmak istersem nasıl bulabilirim bu konuda pek bilgim yok da.

Peki FUN60 için keycapler değişebilinir mi?

Benim fun 60 Pro bu şekilde.

1746724368758.jpeg

Sağ olun hocam uyumlu keycap bulmak istersem nasıl bulabilirim bu konuda pek bilgim yok da.
Mekanik klavyeler için üretilen çoğu keycaps uyar hocam zaten. Tek dikkat etmen gereken düzenin uygun olup olmaması. Artık çoğu keycaps seti Universal olarak tüm düzenlere uygun olacak şekilde geliyor ama hala bazı setler sadece bir düzene uygun olarak gelebiliyor. Bu kısma dikkat etsen yeterli olur, senin alacağın klavye ANSI düzen.

Mekanik klavyeler için üretilen çoğu keycaps uyar hocam zaten. Tek dikkat etmen gereken düzenin uygun olup olmaması. Artık çoğu keycaps seti universal olarak tüm düzenlere uygun olacak şekilde geliyor ama hala bazı setler sadece bir düzene uygun olarak gelebiliyor. Bu kısma dikkat etsen yeterli olur, senin alacağın klavye ansı düzen.

Cevabınız için çok sağ olun hocam FUN60 alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı