Royal Kludge R65 vs Redragon K617

Sende olmamasi olmadigi anlamina gelmiyor. Ben kullanıyorum sorun yasamadim demek ki sorunsuz kafasindan çıkın. Kullananlarin %90'ı yay sesinden sikayetci bildigin çın diye ses geliyor.

Ben bildiğimden kullandığımdan ve yaşadığımdan yola çıkarak böyle bir cevap verdim hayırdır ne bu gerginlik?

Hocam sizde yok diye bu sorun ortadan kalktı mı herkes şikayetçi bu durumdan.

Lütfen sizde var diye ortalama kalitenin altında bir şey olmasına rağmen övmeyin şu şeyleri ya.

Ben ürünü öven bir şey mi söyledim? Bir kullanıcısı olarak bu tarz bir sorun yaşamadığımı söyledim sorun yaşayan vardır o da gelir benim yazdığım yorumun aksine bir yorum yapar.

Ben bildiğimden kullandığımdan ve yaşadığımdan yola çıkarak böyle bir cevap verdim hayırdır ne bu gerginlik?

2 ay öncesine kadar idarelik olarak bende kullandim ayni modeli 900 TL'ye alıp ve 1 hafta zar zor dayandım ve arkadasima verdim bu sesi sorun etmeyecegini soyledigi icin. Asiri rahatsiz eden bir yay sesine sahip çınlıyor switchler her bastiginda. Sende yasanmamasi bu durumun kronik olmadigi anlamina gelmiyor, kronik olmasina ragmen siz yasamadiniz diye ürünü iyi ve sorunsuz sanmaniz hata. Forumlarda biraz dolaşsan, kullanici sikayetlerine baksan gorursun zaten sikayetleri. Evet fazla tepki verdim ama bu sekilde kullandigi urunu yüceltenler cidden hata yapiyor. R65 fersah fersah daha üstün. 1000 TL ustune asla alinmaz K617.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı