Royal Kludge R75 vs Royal Kludge M75

M75 ile seslerini kıyaslayınca bende Aula F75 sipariş verdim Amazon olduğu için beğenmezsem direkt iade ederim diye düşündüm sıkıntı çıkarmıyorlar.

Keycapsleri pek hoşuma gitmediğinden yüksek ihtimal bir süre kullanıp pudding ya da farklı bir keycapsler ile değiştiririm dedim.
Ben de renklerini cok begenmedim beyaz lacivert olanı yoktu maalesef en kötü ben de keycaps degiştiririm dedim ama reaper switch cok tatlı gerçekten aşırı tatmin etti videolarda.

Ben de renklerini cok begenmedim beyaz lacivert olanı yoktu maalesef en kötü ben de keycaps degiştiririm dedim ama reaper switch cok tatlı gerçekten aşırı tatmin etti videolarda.

Ürün elime ulaştı dün akşamdan beri kullanıyorum boyuttan dolayı yazı yazarken yanlış tuşlara elim çok gidiyor ancak alışılır ve renkleride fotoğraftaki gibi değil gerçekte daha güzel duruyor.

Sesleride dediğin gibi fazlasıyla güzel ve tatmin edici. Yüksek ihtimal iade etmeyeceğim ve bundan devam edeceğim

1 hafta sonra şarj durumu vs. güncellerim ne kadar dayandığını. (şarjı için FN+b yapınca 1'den 0'a yani 10'dan 100'e yeşil ışık yanıyor onların azalmasına göre anlıyorsunuz)

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-07-10 saat 11.12.36_608d8d6e.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-07-10 saat 11.12.36_608d8d6e.jpg
    329,4 KB · Görüntüleme: 45
  • WhatsApp Görsel 2025-07-10 saat 11.12.36_768e2315.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-07-10 saat 11.12.36_768e2315.jpg
    185 KB · Görüntüleme: 52
Ürün elime ulaştı dün akşamdan beri kullanıyorum boyuttan dolayı yazı yazarken yanlış tuşlara elim çok gidiyor ancak alışılır ve renkleride fotoğraftaki gibi değil gerçekte daha güzel duruyor.

Sesleride dediğin gibi fazlasıyla güzel ve tatmin edici. Yüksek ihtimal iade etmeyeceğim ve bundan devam edeceğim

1 hafta sonra şarj durumu vs. güncellerim ne kadar dayandığını. (şarjı için FN+b yapınca 1'den 0'a yani 10'dan 100'e yeşil ışık yanıyor onların azalmasına göre anlıyorsunuz)
Rengi gerçekten fotograflardakinden farklı 2 saate benim de elime ulasıcak. Muhtemelen beni de tatmin edecektir diye umuyorum sesini gerçekte deneyimlemek icin sabırsızlanıyorum videolarda cok iyiydi.

ilk izlenim olarak gerçekten bekledigimin üstünde. kaliteli bir hissiyatı var. sesi muazzam. fotograftaki hyperx klavyeden sonra bambaska hissettirdi.
WhatsApp Görsel 2025-07-10 saat 14.50.53_8c6876ff.jpg

Son düzenleme:
2 gündür kullanıyorum, şu ana kadar bayağı memnun kaldım diyebilirim. Rengi gerçekten hoş, minimalistic duruyor baya. Yeşil renkleri fotolarındaki gibi değil. Kaliteli hissettiriyor diyebilirim sesi de çok güzel bendekiler beige switchmiş(sinerji palm green modelinin beige(tactile), mokko grey modelinin cream(linear) olduğunu söyledi.). Önceden tuşları geniş yayılan tenkeyless bir klavye kullanıyordum o yüzden klavyeye hala alışamadım oyun oynarken ve yazarken zorlanıyorum. Macro tuşları güzel ama alışık değilseniz bolca eliniz oraya kayabilir fakat zamanlan alışılacağını zannediyorum ben genelde serçe parmağımı hep klavyenin ucunda tuttuğum için hep ctrlye basacağım derken karıştırıyorum o kadar. Işıkları da fena değil diyebilirim fakat gece eğer çok karanlık bir yerdeyseniz tuşları okuyamayabilirsiniz.

WhatsApp Image 2025-07-12 at 22.45.08.jpeg
WhatsApp Image 2025-07-12 at 22.45.08 (1).jpeg

Aldığınız ürünün linkini atabilir misiniz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı