Royal Kludge RK M75 alınır mı?

Bütçe
3400
Flying fish switch ve gitti switch mevcut sizce hangisi özellikleri hakkında bilginiz var mı?
Bir de yukarıda bahsettiğim iki klavye birbirinden farklı kontrol eder misiniz birisinde sağ tarafta bulunan CTRL tuşu yok tuş genişlikleri ve yükseklikleri farklı.
Hocam sağdaki ctrl tuşunun sizce bir önemi var mı? 75% Layoutta sağdaki tuşların büyüklükleri farketmiyor.
Ayrıca Gift switch daha iyi.

Hocam sağdaki CTRL tuşunun sizce bir önemi var mı? 75% layoutta sağdaki tuşların büyüklükleri fark etmiyor.
Ayrıca gift switch daha iyi.

Royal Kludge rk R75'in tipi farklı siz ona baktınız mı sizin bahsettiğiniz klavye ile Royal Kludge rk M75 klavye tip olarak aynı R75'in tipi farklı bu sebepten dolayı soruyorum.

Royal Kludge rk R75'in tipi farklı siz ona baktınız mı sizin bahsettiğiniz klavye ile Royal Kludge rk M75 klavye tip olarak aynı R75'in tipi farklı bu sebepten dolayı soruyorum.
Hocam birinde ekran var diğerinde yok. Onun dışında sadece switchleri farklı olur ama genel olarak çok farklı değiller. 2k'ya James Donkey A3 satılıyor ona da bakabilirsiniz.

Hocam birinde ekran var diğerinde yok. Onun dışında sadece switchleri farklı olur ama genel olarak çok farklı değiller. 2K'ya James Donkey A3 satılıyor ona da bakabilirsiniz.

Bu iki klavye arasında bir fark yok mu?
Ben mi yanlış görüyorum?
Screenshot_20240824_140209_Chrome.jpg

Screenshot_20240824_140232_Chrome.jpg

Hocam birinde ekran var diğerinde yok. Onun dışında sadece switchleri farklı olur ama genel olarak çok farklı değiller. 2k'ya James Donkey A3 satılıyor ona da bakabilirsiniz.
Üstteki klavyenin tuş takımı farklı bi tarzda bahsettiğim bu

Hocam dalga mı geçiyorsunuz? Gördüğüm farklar tuş takımın profili, alttakinde ekran var ve alt, fn tuşları küçük ve switchleri farklı. Onun dışında aynı klavyeler. Eğer ikisinden birini alacaksanız Youtube'den sesine bakıp alın.
Tamam işte bende tuş takımından bahsediyorum. Bu klavyenin tuş takımı oyunlarda dezavantaj sağlar mı?
Screenshot_20240824_140209_Chrome.jpg

Yazılımla uğraşıyorum %75 klavye arayışı içerisindeyim. Derslerde kullanacağım için sesli olmasını istemiyorum. Bu klavyeyi önerir misiniz?
Bütçem maksimum 3400₺.

suan sana rolay kladge m 75 ıle yazıyorum 3 gun once satın aldım kablosuz olanını aldım gayet memnumum sarjı baya ıyı gıdıyor kac saat bılmıyorum bakmadım ama baya gıddıyor sarj son taktıgımda 100 ıdı 24 saaattır falan cıkarılı ve baya bı 10 saat falanda kullanmısımdır suan 82 yani sarj acısındanda ıyı hıssıyat olarakda cok yumusak tam lol oynamalık ıcınde 4 tanede yedek swıtch gelıyor (sılver swıtch) bence alınır

Şu an sana rolay kladge m 75 ıle yazıyorum 3 gun once satın aldım kablosuz olanını aldım gayet memnumum sarjı bayağı ıyı gıdıyor kac saat bılmıyorum bakmadım ama bayağı gıddıyor şarj son taktıgımda 100 ıdı 24 saaattır falan cıkarılı ve bayağı bir 10 saat falan da kullanmısımdır şu an 82 yani şarj acısındanda ıyı hıssıyat olarak da cok yumusak tam LoL oynamalık ıcınde 4 tanede yedek swıtch gelıyor (Silver swıtch) bence alınır.

Kanka bende alalı 5 ay oldu aşırı memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı