Elektronik Royal Kludge RK61 3 modlu 1012TL, 2 modlu 758 TL

• Konuyu başlatan bonz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 54
  • Görüntüleme 5.028
Sanırım DK61E alıcam hocam. PBT Keycaps, Hot-swap, IPX4 su geçirmez platin. Bu fiyata diğer rakiplerinde bulamadım bu özellikleri. Peki size son bir sorum şu: DK61E Red Switch mi yoksa Silver Switch mi?
Bende olsam onu alırdım galiba. Gerçi geçen gün 1100TL'ye BlitzWolf BW-KB3 vardı keşke kaçırmasaydın. Her neyse güzel özellikleri var o klavyenin %60 sorun yaratmaz dersen alınır. Benim kişisel tercihim Brown olurdu büyük ihtimalle. Aşırı çok rekabetçi oyun oynuyorsan silver al. Red ve Brow'un seslerine de bak istersen. Brown'da hissiyat var. O su geçirmez özelliğine de güvenme derim.

Bu arada hotswap var ama sadece optik switchler çalışıyor haberin olsun.
Ben red aldım bugün gelicek.
Hayırlı olsun daha yeni almadın mı ya nasıl hemen geliyor? Yoksa öylesine mi sordun RK ve DK61E'yi? 😂

Bende olsam onu alırdım galiba. Gerçi geçen gün 1100TL'ye Blitzwolf BW-KB3 vardı keşke kaçırmasaydın. Her neyse güzel özellikleri var o klavyenin %60 sorun yaratmaz dersen alınır. Benim kişisel tercihim brown olurdu büyük ihtimalle. Aşırı çok rekabetçi oyun oynuyorsan Silver al. Red ve Brow'un seslerine de bak istersen. Brown'da hissiyat var. O su geçirmez özelliğine de güvenme derim.

Bu arada hotswap var ama sadece optik Switch'ler çalışıyor haberin olsun.

Hayırlı olsun daha yeni almadın mı ya nasıl hemen geliyor? Yoksa öylesine mi sordun rk ve DK61E'yi? 😂

Yok kanka 28 Haziran'da almıştım ama pek içime sinmemişti. BW-KB3 alacaktım iade edip ama bir türlü iade edemedim bugün gelecek işte.

Hayırlısı olsun diyelim. KB3 çok daha iyi olurdu ama nasipte yokmuş.

Yok zaten PC olmadığı için kapalı kutu bekleticem son güne kadar. Başka indirimli klavye bulursam onu alacağım.

Yok zaten PC olmadığı için kapalı kutu bekleteceğim son güne kadar. Başka indirimli klavye bulursam onu alacağım.
Hayırlısı olsun diyelim. KB3 çok daha iyi olurdu ama nasipte yokmuş.

İndirim falan olmazsa en iyi tercih dierya K61e olarak görüyorum kanka sence?

Son düzenleme:
Evet en iyi tercih şu an da DK61e ve kemiğe k68. ikisi arasında kalsam Kemove K68 alırım.

Ya kanka klavye dün geldi ama inceleme videolarindaki gibi değil kablosu düz Type-C. Böyle olmasini çok istiyordum böyle geldi ama bir yanlislik olmasın. Kutudaki kabloyu atamiyorum şimdi işteyim ama düz Type-C işte.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-07-11-12-01-15-99_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg
    Screenshot_2023-07-11-12-01-15-99_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 57
Ya kanka klavye dün geldi ama inceleme videolarindaki gibi değil kablosu düz Type-C. Böyle olmasini çok istiyordum böyle geldi ama bir yanlislik olmasın. Kutudaki kabloyu atamiyorum şimdi işteyim ama düz Type-C işte.
Valla dostum bilmiyorum. Kendin de kablo alabilirsin veya satıcıya yaz.

Ben de dün sipariş verdim, bir farklılık olsun diye Silver Switch aldım. Tahmini teslimat için 28 Temmuz diyor gerçekten o kadar uzun sürüyor mu gelmesi? Bir de klavyeden memnun musun şimdilik?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı