emrezalim33 Decapat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #21 alperddf dedi: Arkadaşlar ben HyperX alloy Origins 65 Aqua Switch aldım Hepsiburada üzerinden gayet memnunum bütçeniz yetiyorsa alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben kablosuz arıyorum yine de teşekkürler öneri için. 561165 dedi: Brown Switch kullanıyorum ve gerçekten mükemmel. Mavi kadar sesi çıkmıyor ve kırmızı kadar da sessiz değil. Brown Switch tam size göre. Yazdıkça yazasım geliyor. Genişletmek için tıkla... Siz hangi model klavye kullanıyorsunuz?
alperddf dedi: Arkadaşlar ben HyperX alloy Origins 65 Aqua Switch aldım Hepsiburada üzerinden gayet memnunum bütçeniz yetiyorsa alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben kablosuz arıyorum yine de teşekkürler öneri için. 561165 dedi: Brown Switch kullanıyorum ve gerçekten mükemmel. Mavi kadar sesi çıkmıyor ve kırmızı kadar da sessiz değil. Brown Switch tam size göre. Yazdıkça yazasım geliyor. Genişletmek için tıkla... Siz hangi model klavye kullanıyorsunuz?
5 561165 Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 883 Çözümler 4 24 Şubat 2023 #22 emrezalim33 dedi: Siz hangi model klavye kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... GamaKay K61 Pro kullanıyorum. s Son düzenleme: 24 Şubat 2023
emrezalim33 dedi: Siz hangi model klavye kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... GamaKay K61 Pro kullanıyorum. s
emrezalim33 Decapat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #23 @Galaxes gamakay tk68deki silver switch oyun için önerir misiniz? Sertliği, sesi nasıldır?
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.749 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #24 emrezalim33 dedi: @Galaxes GamaKay TK68'deki Silver Switch oyun için önerir misiniz? Sertliği, sesi nasıldır? Genişletmek için tıkla... Silver Switch'ler hassas oluyor ama daha az tepkime süresine sahip. Yellowdan daha hassastır. Eğer bu sizin için bir sorun olmayacaksa alabilirsiniz.
emrezalim33 dedi: @Galaxes GamaKay TK68'deki Silver Switch oyun için önerir misiniz? Sertliği, sesi nasıldır? Genişletmek için tıkla... Silver Switch'ler hassas oluyor ama daha az tepkime süresine sahip. Yellowdan daha hassastır. Eğer bu sizin için bir sorun olmayacaksa alabilirsiniz.
emrezalim33 Decapat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #25 Galaxes dedi: Silver Switch'ler hassas oluyor ama daha az tepkime süresine sahip. Yellowdan daha hassastır. Eğer bu sizin için bir sorun olmayacaksa alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oyun için hangi Switch'i önerirsiniz? Ben sesi hoşuma gittiği için gri istedim.
Galaxes dedi: Silver Switch'ler hassas oluyor ama daha az tepkime süresine sahip. Yellowdan daha hassastır. Eğer bu sizin için bir sorun olmayacaksa alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oyun için hangi Switch'i önerirsiniz? Ben sesi hoşuma gittiği için gri istedim.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.749 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #26 emrezalim33 dedi: Oyun için hangi Switch'i önerirsiniz? Ben sesi hoşuma gittiği için gri istedim. Genişletmek için tıkla... Tuşa bastığınızı daha net bir şekilde hissetmek isterseniz tactile yani brown eğer hassaslık bir sorun olmayacaksa Silver.
emrezalim33 dedi: Oyun için hangi Switch'i önerirsiniz? Ben sesi hoşuma gittiği için gri istedim. Genişletmek için tıkla... Tuşa bastığınızı daha net bir şekilde hissetmek isterseniz tactile yani brown eğer hassaslık bir sorun olmayacaksa Silver.
emrezalim33 Decapat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #27 Galaxes dedi: Tuşa bastığınızı daha net bir şekilde hissetmek isterseniz tactile yani brown eğer hassaslık bir sorun olmayacaksa Silver. Genişletmek için tıkla... Brown olanı aldım dün akşam gelince paylaşırım sizinle de teşekkürler her şey için. @Galaxes şu an bu mesajı GamaKay TK68'den yazıyorum. Son düzenleme: 13 Mart 2023
Galaxes dedi: Tuşa bastığınızı daha net bir şekilde hissetmek isterseniz tactile yani brown eğer hassaslık bir sorun olmayacaksa Silver. Genişletmek için tıkla... Brown olanı aldım dün akşam gelince paylaşırım sizinle de teşekkürler her şey için. @Galaxes şu an bu mesajı GamaKay TK68'den yazıyorum.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.749 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #28 emrezalim33 dedi: Brown olanı aldım dün akşam gelince paylaşırım sizinle de teşekkürler her şey için. @Galaxes şu an bu mesajı GamaKay TK68'den yazıyorum. Eki Görüntüle 1699863 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
emrezalim33 dedi: Brown olanı aldım dün akşam gelince paylaşırım sizinle de teşekkürler her şey için. @Galaxes şu an bu mesajı GamaKay TK68'den yazıyorum. Eki Görüntüle 1699863 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
emrezalim33 Decapat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #29 Galaxes dedi: Hayırlı olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim öneriniz için.