Royal kludge RK61 alınır mı?

@Güllaç tekrardan selam, rahatsız ettiysem kusura bakmayın. F tuşları olmadan rahat edemeyeceğimi düşündüm ve aradığım özelliklerde klavye bulmakta zorlanıyorum, bulsam bile ya Switch'leri kötü oluyor ya da istediğim renk Switch bulamıyorum, üstelik fiyatları da çok yüksek oluyor. Bende şöyle bir karar aldım, 1000-1500TL bandında kaliteli bir kasaya sahip Switch'leri iyi olmasa da ileride Switch alıp Custom olarak kullanabileceğim bir klavye düşündüm. Öyle bir model var mı önerebileceğiniz? Wireless 2.4 veya Bluetooth hangisi olduğu fark etmiyor, zaten genelde ikisini birden koymuşlar yine de belirteyim dedim.

Hocam sizin durumunuzda olsaydım 2. el RK98 alırdım ve ileride switchlerini değiştirirdim. Satıcıyla konuştuktan sonra almak isterseniz alabilirsiniz. Güzel klavyedir fakat dediğim gibi switchleri gateron blue ve biraz baş ağrıtabilir. Param güvende ile sattığı için de sıkıntı çıkarsa 3 gün içinde iade edebilirsiniz.

Hocam sizin durumunuzda olsaydım 2. el RK98 alırdım ve ileride Switch'lerini değiştirirdim. Satıcıyla konuştuktan sonra almak isterseniz alabilirsiniz. Güzel klavyedir fakat dediğim gibi Switch'leri Gateron blue ve biraz baş ağrıtabilir. Param Güvende ile sattığı için de sıkıntı çıkarsa 3 gün içinde iade edebilirsiniz.

Teşekkürler bakacağım, bir de pin olayını tam bilmiyorum. Rk Switch ve Akko Switch'ler birbiriyle uyumlu mu? Örneğin bu Switch:
Bir de yurt dışından olacağı için Switch'lerde gümrük sorunu olur mu? Amazon'dan aldığımda 300TL gibi bir fark oluyor çünkü, 2 tane alacağımı göz önüne alırsak 600TL fazladan ödemiş oluyorum. Gümrük sorun olursa yaklaşık kaç TL ödemem gerekir 230TL'lik Switch'ler için?

Bir de bu klavye şu an sitesinde %15 indirimle birlikte 1200TL'ye geliyor. Ancak 3 cihaz değil tek cihaz o yüzden RK84 tercih edin diyenler olmuş başka konularda. Alınırmı sizce? Gümrük vergisiyle birlikte 1500TL'ye gelir sanırım.

Teşekkürler bakacağım, bir de pin olayını tam bilmiyorum. Rk Switch ve Akko Switch'ler birbiriyle uyumlu mu? Örneğin bu Switch:
Uyumludur hocam. Akkonun sitesinden gümrük vergisi çıkmıyor diye biliyorun fakat emin değilim. RK84'ü de ucuza getirtebilirseniz alınabilir hocam ama vergi olaylarında tam emin değilim.

Uyumludur hocam. Akko'nun sitesinden gümrük vergisi çıkmıyor diye biliyorun fakat emin değilim. RK84'ü de ucuza getirtebilirseniz alınabilir hocam ama vergi olaylarında tam emin değilim.

Sağ olun tekrardan, son bir soru sormak istiyorum. Attığınız 2.el klavye orijinal mi acaba? Arattığımda sadece AliExpress çıkıyor ve 9 yorumu bulunuyor. Yorumları da bot gibi geldi. Eğer çakma değilse onu düşüneceğim.

Sağ olun tekrardan, son bir soru sormak istiyorum. Attığınız 2.el klavye orijinal mi acaba? Arattığımda sadece AliExpress çıkıyor ve 9 yorumu bulunuyor. Yorumları da bot gibi geldi. Eğer çakma değilse onu düşüneceğim.
Hocam orjinaldir muhtemelen. YouTube ve Reddit'te incelemeleri var. Ama siz bilirsiniz. Hangisini tercih etmek isterseniz edebilirsiniz. Ama sıfır almak daha mantıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı