Royal Kludge RK61 alınır mı?

Başlıkt gördüğünüz klavye nasıldır? 350 TL vermeye değer mi? Ayrıca klavyeyi kablolu kullanacağım normal kablolu klavyeden farkı olur mu (gecikme vs) aynı bütçelerde farklı tavsiyeleriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhabalar. Ben de o markanın klavyeleri ile ilgileniyorum, yalnız şeyi merak ettim ,350 TL ye nerede buluyorsunuz ürünü ?

Bangood 'da kargo ücreti ile 450-500 TL ye yaklaşıyor , Amazon da gene benzeri fiyatlar. Bir de sanırım gümrükte extra vergi vereceğiz.

Bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Hocam merhabalar. Ben de o markanın klavyeleri ile ilgileniyorum, yalnız şeyi merak ettim ,350 TL ye nerede buluyorsunuz ürünü ?

Bangood 'da kargo ücreti ile 450-500 TL ye yaklaşıyor , Amazon da gene benzeri fiyatlar. Bir de sanırım gümrükte extra vergi vereceğiz.

Bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.
YouTube da videosu var istersen atabilirim: sipariş verirken bir yollayıcı seçiyorsun ve ürün gümrük yemiyor bir de BGRK61R BGkeyboard002 BGTOMEX bunlardan birinde 70 TL indirim veriyor kod yazılan yere girince.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı