Royal Kludge RK68 alınır mı?

Çift modlu fakat alınır bence. Fena değil 1000 TL'ye.
Hocam ama banggoddan almayın bence vergide fazla çıkıyor.
Banggood'dan alırken hepsini ödüyorsunuz zaten. Vergi çıkmıyor ekstra sayfada ne yazıyorsa onlar vergi dahil.

Çift modlu fakat alınır bence. Fena değil 1000 TL'ye.

Banggood'dan alırken hepsini ödüyorsunuz zaten. Vergi çıkmıyor ekstra sayfada ne yazıyorsa onlar vergi dahil.
Eki Görüntüle 1880133

Peki hocam daha iyi olur diyeceğiniz bir model var mıdır? 2000'e kadar çıkarım kaliteli bir şey olursa. Olmazsa @Güllaç hocamın önerdiği DK61E'yi alacağım.

Peki hocam daha iyi olur diyeceğiniz bir model var mıdır? 2000'e kadar çıkarım kaliteli bir şey olursa. Olmazsa @Güllaç hocamın önerdiği DK61E'yi alacağım.
https://www.amazon.com.tr/Akko-Çalışırken-Değiştirilebilir-Kapakları-Programlanabilir/dp/B0B1DQ319M/ref=sr_1_6?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&keywords=akko&qid=1690555130&sr=8-6
Şunu önerecektim fakat fiyatı biraz bozdu. Geçen ay 1500 TL'ydi. 3 modlu RK61 de alabilirsiniz. Benim için mechanical hot-swap çok önemli bir şey. Optik olursa istemem mesela. Çünkü sıkılacağımı biliyorum. Kullandığım Gateron Brown switchler hem Tactile olduğu için sıkmaya başlamıştı, hem de yay sesinden bıkmıştım. Tek Gateron Optik takabilseydim üzecekti. Gidip KTT Kang White V3 aldım taktım. Gayet iyi şu an. Sırf switch değiştireceğim diye optik olanına 2 katı fiyat ödemeye gerek yok. Ama alsaydım bir optik gider Gamakay MK61 alırdım.

Çok fazla model var kafam karıştı hocam. keşke son attığınız eski fiyatında olsaymış. RK61'e o kadar para vermeye değer mi sizce? Olmazsa XPG Summoner Cherry modelini alayım.

Summoner Cherry modeli gayet iyi.

Tamamdır hocalarım yardımlarınız için teşekkür ederim. Biraz da English layout olunca ö-ç-. Tuşları ters ondan biraz tedirgin oldum en iyisi bunu alayım.

Tamamdır hocalarım yardımlarınız için teşekkür ederim. Biraz da English layout olunca ö-ç-. Tuşları ters ondan biraz tedirgin oldum en iyisi bunu alayım.
Hocam benimki de şuan öyle fakat bir sıkıntı olmuyor. Keycaps alacağım için sıkıntı etmiyorum.

Hocam benimki de şu an öyle fakat bir sıkıntı olmuyor. Keycaps alacağım için sıkıntı etmiyorum.

Hocam ters derken tam manasıyla ters bildiğim kadarıyla. Ö yerine başka bir şey geliyor English layoutta ondan demiştim. Öyle bir durum söz konusu mu? İnternet üzerinde testini yaparken öyleydi de çünkü.

Hocam ters derken tam manasıyla ters bildiğim kadarıyla. Ö yerine başka bir şey geliyor English layoutta ondan demiştim. Öyle bir durum söz konusu mu? İnternet üzerinde testini yaparken öyleydi de çünkü.
Hocam öyle bir klavyem olmadı. Fakat klayvenin yazılımı varsa ayarlayabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…