Royal Kludge RK68 alınır mı?

Hocam öyle bir klavyem olmadı. Fakat klayvenin yazılımı varsa ayarlayabiliyorsunuz.

Kastettiğim şey şu hocam atıyorum attığım ekran görüntüsünde ö'ye bastığım yer normalde turuncu yer olması gerekirken English layout klavyede yeşil olan yer oluyor.

Dosya Ekleri

• 1690574803452.png
    1 MB · Görüntüleme: 44
Kastettiğim şey şu hocam atıyorum attığım ekran görüntüsünde ö'ye bastığım yer normalde turuncu yer olması gerekirken English layout klavyede yeşil olan yer oluyor.
Yazılımdan ayarlanıyordur hocam siz ona takılmayın. Hangisini beğendiyseniz alın bence.

Yazılımdan ayarlanıyordur hocam siz ona takılmayın. Hangisini beğendiyseniz alın bence.

Gönlümden XPG Cherry Silver geçiyor ama yer sorunum var bileklikle az bir şey masamın dışına çıkacak...

Hocam masanız küçükse %100 klavyeye bulaşmayın derim. Pişman olursunuz.

Hocam öbüründe de ne bileyim bir kuşku oldu açıkçası. Masam geniş hep eninden kaybettim ne yaptıysam Zorlanıp XPG kullanmak daha çok içime siniyor bilemedim. Olmazsa RK61'in indirime girmesini bekleyeyim.

Hocam öbüründe de ne bileyim bir kuşku oldu açıkçası. Masam geniş hep eninden kaybettim ne yaptıysam Zorlanıp XPG kullanmak daha çok içime siniyor bilemedim. Olmazsa RK61'in indirime girmesini bekleyeyim.
Hocam indirime girmesini beklerseniz fiyatı daha da artar. Yani sizi çok rahatsız etmeyecekse XPG Summoner fiyatını hak eden bir klavye.

Hocam indirime girmesini beklerseniz fiyatı daha da artar. Yani sizi çok rahatsız etmeyecekse XPG Summoner fiyatını hak eden bir klavye.

Teşekkür ediyorum hocam, o zaman DK61e ya da XPG Summoner modelini alacağım. Bunun için gereken istişareleri yapar kararımı veririm. Herhalde başka bir model bulursam buraya yazar yardımlarınız için ricada bulunurum.

Hocam DK61E alacağıma ben olsam şöyle birşey yapardım açıkçası.
İkisi 1275TL ediyor prime ile. 45 tane akko switchi harfler ve hangi tuşları isterseniz değiştirirsiniz. Geri kalan blue kalır. Onlar da çok rahatsız etmez zaten. Ben olsam bunu yapardım şahsen sizi bilemem.

Hocam becerebilirim değil mi? Bir de yazılım konusunda sıkıntı çıkartır mı? Bu bahsettiğim ö tuşu muhabbeti falan. Yapabilirsem böyle de yaparım. @Hyuuga Neji siz ne dersiniz hocam?

Hocam becerebilirim değil mi? Bir de yazılım konusunda sıkıntı çıkartır mı? Bu bahsettiğim ö tuşu muhabbeti falan. Yapabilirsem böyle de yaparım. @Hyuuga Neji siz ne dersiniz hocam?
Yaparsınız hocam. 45 switchi değiştirmek en fazla 10 dakikanızı alır, kolay bir iş. Ayriyeten bu klavyenin de kendi yazılımı var. Sıkıntı çıkartmaz. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…