Bunu alma Triple mod değil sanırım.Bunu güzel buldum fakat size sormak istedim. Sizce alınır mı?
Bilek ve numpad? Hocam ne alaka?Aynı fiyata çok daha iyilerini bulabilirsiniz hocam. Klavye konusunda uzman değilim fakat biraz araştırırsanız bana hak vereceksinizdir. Bilek desteği ve numpadi yok bence değmez.
Numpad ve bilek desteği istemiyorum zaten.Aynı fiyata çok daha iyilerini bulabilirsiniz hocam. Klavye konusunda uzman değilim fakat biraz araştırırsanız bana hak vereceksinizdir. Bilek desteği ve numpadi yok bence değmez.
Bütçem max 1300TLBunu alma Triple mod değil sanırım.
Bilek ve numpad? Hocam ne alaka?Klavye konusunda bakılması gereken en son husus bunlar. RK68 TR'deki tüm klavyelerden bile ciddi manada iyi bir tercihtir fakat sadece triple mod olmadığı için alınmaz.
![]()
Royal Kludge RK61 Üçlü Mod Mekanik Klavye 2.4Ghz Kablosuz/Bluetooth/Kablolu 61 Tuşlu RGB Yer Değiştirilebilir Oyun Klavyesi Mac/Win İçin Yazılımla Birlikte
Yalnızca US$59.99, en iyi Royal Kludge RK61 Üçlü Mod Mekanik Klavye 2.4Ghz Kablosuz/Bluetooth/Kablolu 61 Tuşlu RGB Yer Değiştirilebilir Oyun Klavyesi Mac/Win İçin Yazılımla Birlikte online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
61 bu ama bunu alabiliyorsan al. Bütçeni belirtir misin birde?
Numpad ve bilek desteği istemiyorum zaten.
Bütçem max 1300TL
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.