3 modlu RGB versiyonundan alacağım. Yenilerinde Type-C girişi soldaymis sanırım. Banggood'dan alabilirim ama bir sürü satıcı var hangisini almalıyım? Bu fiyata değecek bir klavye mi?
Hocam link atabilir misiniz?Banggood'da tek satıcı var. Tek farklılık iki-üç mod ve RGB olup olmaması. Bu fiyata kablosuz için değer.
Bu klavyenin tuşlarının yanlarının açık olması hiç hoşuma gitmiyor hocam.Değer. İsterseniz GamaKay MK61'de bakabilirsiniz.
İnceleme: GAMAKAY MK61 %60 Brown Switch Beyaz Klavye ve ZIYOULANG M8 Beyaz Mouse
Üşenirim kardeşim ben Technopat'a inceleme yazmam dedim ama yazdım, o zaman incelemeye başlıyoruz. GAMAKAY MK61 BROWN SWITCH WHITE KLAVYE İNCELEMESİ...www.technopat.net
Hocam link atabilir misiniz?
Bu klavyenin tuşlarının yanlarının açık olması hiç hoşuma gitmiyor hocam.
Yanlarının açık olması derken hocam? Deneyimlerimi açıklarım.Hocam link atabilir misiniz?
Bu klavyenin tuşlarının yanlarının açık olması hiç hoşuma gitmiyor hocam.
Hocam aslında ben Logitech g213 prodigy'deki ışıklandırmadan hoşlanıyorum fakat RK61'in ışıklandırması da fena gelmedi. MK61 çok açık duruyor. Ayrıca kablosuz olması önemli benim için. RK61'i kahverengi switch alıp ileride sarı switchler ile değiştirmek istiyorum olmaz mı?Klavyenin tuşlarının yanları açık değil hocam aslında puding misali ve çok güzel duruyorlar. Kablosuz şart değilse MK61 çok daha üst düzey RK61'e göre switch açısından. Ama modifiye etmek daha zor, optik switch piyasada belli şeyleri var.![]()
Royal Kludge RK61 Triple Mode Mechanical Keyboard 2.4Ghz Wireless/Bluetooth/Wired 61 Keys RGB Hot Swappable Gaming Keyboard With Software For Mac/Win
Yalnızca US$69.40, en iyi Royal Kludge RK61 Üçlü Mod Mekanik Klavye, Mac veya Win için Yazılım içeren 2,4 Ghz Kablosuz veya Bluetooth veya Kablolu 61 Tuşlu RGB Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesidir. Size mükemmel bir oyun deneyimi sağlamak için benzersiz bir tasarıma, dayanıklı yapıya ve...tr.banggood.com
Değiştirmen mümkün evet olur. Değiştireceksen ve kablosuz şartsa RK61 al geç hocam. Switchi de değişirim dediğine göre zaten çok iyi olur. Ayrıca, Aliexpress'te ilk sipariş indirimi varsa şu an al malum DOLAR ile alışveriş yaptığımız için o ürünlerin fiyatı düşmeyecek, artacak. Depolamış olursun. Gateron Pro al bu arada pre-lubed oluyorlar.Hocam aslında ben Logitech g213 prodigy'deki ışıklandırmadan hoşlanıyorum fakat RK61'in ışıklandırması da fena gelmedi. MK61 çok açık duruyor. Ayrıca kablosuz olması önemli benim için. RK61'i kahverengi switch alıp ileride sarı switchler ile değiştirmek istiyorum olmaz mı?
Hocam Banggood ilk alışverişe ücretsiz ürün veriyor. Bunu kullanabilir miyim?Değiştirmen mümkün evet olur. Değiştireceksen ve kablosuz şartsa RK61 al geç hocam. Switchi de değişirim dediğine göre zaten çok iyi olur. Ayrıca, Aliexpress'te ilk sipariş indirimi varsa şu an al malum DOLAR ile alışveriş yaptığımız için o ürünlerin fiyatı düşmeyecek, artacak. Depolamış olursun. Gateron Pro al bu arada pre-lubed oluyorlar.
Kullanabilirsin evet. Orada zaten neler ücretsiz gösterecektir, kargo ücreti vardı sanırım sadece onu ödüyorsun.Hocam Banggood ilk alışverişe ücretsiz ürün veriyor. Bunu kullanabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.