Öncelikle bu konuyu kategori bulamadığım için Linux kategorisinde açtım.
Benim bir sorum olacak, bu soru moderatörlere ve yönetime. Sorum ise şu: Rozetler neye göre veriliyor? Bir konuda katkı sağladığın kategoriye göre veriliyor diye okumuştum. Eğer böyleyse Tux rozetini hak ettiğimi düşünüyorum çünkü Sosyal'de yoğunlukla Linux'la ilgileniyorum. Yine söylemek isterim ki rozetlerin verilme mantığını bilmiyorum ve merak ediyorum.
İlk geldiğinde yöneticiler elle veriyorlardı şimdi sistem otomatik veriyor. Benim düşüncem kategori bazlı 30 günlük reaksiyon puanına göre ama öyle olmadığını söylüyorlar.
Hello world: Nasıl aldım hiçbir fikrim yok. Başka kategoride dolanırken verdi sistem. Hoca: Liselilerin sınıfta kalır mıyım konularına kalırsın yazdım. Kıdemli üye: Cezalıyken geçmişe dönük çözümlerimi raporlamıştım. Sıvı nitrojen: Kardeşim, o işlemci stok fan ile soğumaz!
Eğer anlattığınız gibiyse bennim de tux rozetini almam lazım. Zaten kullanıcı adım linuxseven. Bana yardım edebilecek moderatör varsa çok mutlu olurum.
Eğer anlattığınız gibiyse bennim de tux rozetini almam lazım. Zaten kullanıcı adım linuxseven. Bana yardım edebilecek moderatör varsa çok mutlu olurum.
Kendi hesabımı bildiğimden ikimizin hesabı karşılaştırayım. Rozetini gizleme özelliği olduğundan sadece kendime koydum o sütunu.
Kategori
Aerosimit
LinuxSeven
Aerosimit Rozet
GNU/Linux
118 Mesaj 5 Çözüm
114 Mesaj 0 Çözüm
Yok
Programlama
267 Mesaj 15+ Çözüm
---
Mevcut
@armas 'un da dediği gibi çözümlerle alakalı olabilir. Ben bu kadar çözümüm olduğunu yeni farkettim. Ama bence hala reaksiyon puanı ile değerlendiriliyor.
@Rona'nın Tux rozeti var, 120 civarında GNU/Linux kategorisine mesajı ve 15'ten fazla (sayarken yoruldum) Linux çözümü var. Maşallah sniper gibi, nokta atışı çözüm vuruyor.
@Rona'nın tux rozeti var, 120 civarında GNU/Linux kategorisine mesajı ve 15'ten fazla (sayarken yoruldum) Linux çözümü var. Maşallah Sniper gibi, nokta atışı çözüm vuruyor.