Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.437 Makaleler 5 Çözümler 310 18 Haziran 2023 #11 Nizel G dedi: 3-5 mesajı toplamakla uğraşmak istemedim. @Rona'nın tux rozeti var, 120 civarında GNU/Linux kategorisine mesajı ve 15'ten fazla (sayarken yoruldum) Linux çözümü var. Maşallah Sniper gibi, nokta atışı çözüm vuruyor. Genişletmek için tıkla... Bilgimiz dahilinde geldi mi vuruyoruz hocam . Bu arada sayenizde yeni temayı keşfedip geçtim. Dark Reader ile çok güzel oluyor. Teşekkür ederim.
Nizel G dedi: 3-5 mesajı toplamakla uğraşmak istemedim. @Rona'nın tux rozeti var, 120 civarında GNU/Linux kategorisine mesajı ve 15'ten fazla (sayarken yoruldum) Linux çözümü var. Maşallah Sniper gibi, nokta atışı çözüm vuruyor. Genişletmek için tıkla... Bilgimiz dahilinde geldi mi vuruyoruz hocam . Bu arada sayenizde yeni temayı keşfedip geçtim. Dark Reader ile çok güzel oluyor. Teşekkür ederim.
Georgy Zhukov Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 967 Çözümler 1 Yer İzmir 18 Haziran 2023 #12 Mesela indirim rozeti neye göre veriliyor.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 18 Haziran 2023 #13 Georgy Zhukov dedi: Mesela indirim rozeti neye göre veriliyor. Genişletmek için tıkla... Suistimal edenlerden biliyorum. 3 Kuruşluk indirime konu açıyorsun.
Georgy Zhukov dedi: Mesela indirim rozeti neye göre veriliyor. Genişletmek için tıkla... Suistimal edenlerden biliyorum. 3 Kuruşluk indirime konu açıyorsun.
Georgy Zhukov Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 967 Çözümler 1 Yer İzmir 18 Haziran 2023 #14 Nizel G dedi: Suistimal edenlerden biliyorum. 3 kuruşluk indirime konu açıyorsun. Genişletmek için tıkla... Dostum. Bir tane indirime değil de başka indirimlerede baksan mesela 6750 XT olan sistemin indirimine ya da 6800 olan sistemin indirimine.
Nizel G dedi: Suistimal edenlerden biliyorum. 3 kuruşluk indirime konu açıyorsun. Genişletmek için tıkla... Dostum. Bir tane indirime değil de başka indirimlerede baksan mesela 6750 XT olan sistemin indirimine ya da 6800 olan sistemin indirimine.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 18 Haziran 2023 #15 Georgy Zhukov dedi: Dostum. Bir tane indirime değil de başka indirimlerede baksan mesela 6750 XT olan sistemin indirimine ya da 6800 olan sistemin indirimine. Genişletmek için tıkla... X yerinde 15 lira olan ürün Y marketinde 14,95 ise bunun için konu açarak alıyorlardı indirim rozetini.
Georgy Zhukov dedi: Dostum. Bir tane indirime değil de başka indirimlerede baksan mesela 6750 XT olan sistemin indirimine ya da 6800 olan sistemin indirimine. Genişletmek için tıkla... X yerinde 15 lira olan ürün Y marketinde 14,95 ise bunun için konu açarak alıyorlardı indirim rozetini.