RP oyun önerisi

SA:MP'de önereceğim köklü sunucu olarak Rina Roleplay var. 3 ay tatilde 600 kişi oluyor günlük ve çok iyi rol ortamları sağlanıyor.

SA:MP'de 19 Roleplay var, ben onu oynuyorum ve kaliteli bir sunucu. Bir bak derim.
Ayrıca 2 aya kalmaz LS:RP.tr sunucusu açılacak. Yabancı LS:RP'nin Türkçe versiyonu olacak. Onuda oynamanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
SA:MP'de önereceğim köklü sunucu olarak Rina Roleplay var. 3 ay tatilde 600 kişi oluyor günlük ve çok iyi rol ortamları sağlanıyor.
Ha o AFK yerinde 400+ kişi olan sunucu mu? Açıksa Vendetta'ya girmeye çalış.
SA:MP'de 19 Roleplay var, ben onu oynuyorum ve kaliteli bir sunucu. Bir bak derim.
Ayrıca 2 aya kalmaz LS:RP.tr sunucusu açılacak. Yabancı LS:RP'nin Türkçe versiyonu olacak. Onuda oynamanı tavsiye ederim.
Sevindim

Ha o AFK yerinde 400+ kişi olan sunucu mu? Açıksa Vendetta'ya girmeye çalış.

Sevindim
Vandetta Roleplay very hard olarak geçiyor ve katılması az rol biliyorsa terim vs. bilgisi az ise neredeyse imkansız.

Bi an anılarım depreşti ve duygulandım. 5-6 sene önce sampta bir serverda rol yapıyorduk SGT diye bir grup vardı açılımı server güvenlik teşkilatı. Las venturastaki polis karakolunda toplanırdık. Serverda milleti rahatsız eden millete roket sallayıp eden olduğunda yazarak belirtirlerdi 3 araba adam toplanıp elemanı indirmeye oyunu zıkkım etmeye giderdik. Sonra o gruptan ayrılıp bir arkadaşla kendi grubumuzu kurmuştuk Swat diye 20-25 kişi kadar olmuştuk sonra ise kalıcı olmadık dağıldık ne günlerdi be

Bence MTA:SA ve diğer SA:MP sunucularında boşa zaman harcama, yıllardır oynuyorum SA:MP ve SA:MP rol sunucularının arasında şuan verdiğin emeklerin gitmeyeceği garantili tek sunucu Vendetta, bilmesen bile rehberleri ve kuralları okuyarak, biraz da pratiğe dökerek çok rahat öğrenebilirsin.
Artık bu düşüncelerimi Nineteen Roleplay'den yana kullanıyorum.

Son düzenleme:
bende şuan orada oynamaktayım kararını ne değiştirdi

RP işleri ile pek fazla alakam yok fakat Garry's mod hoş gibi duruyor. Öneri olarak sunmak istedim.

O sunucuyu da artık önermiyorum, ikisi de çöp oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…