RP oyun önerisi

SA:MP'de önereceğim köklü sunucu olarak Rina Roleplay var. 3 ay tatilde 600 kişi oluyor günlük ve çok iyi rol ortamları sağlanıyor.

SA:MP'de 19 Roleplay var, ben onu oynuyorum ve kaliteli bir sunucu. Bir bak derim.
Ayrıca 2 aya kalmaz LS:RP.tr sunucusu açılacak. Yabancı LS:RP'nin Türkçe versiyonu olacak. Onuda oynamanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
SA:MP'de önereceğim köklü sunucu olarak Rina Roleplay var. 3 ay tatilde 600 kişi oluyor günlük ve çok iyi rol ortamları sağlanıyor.
Ha o AFK yerinde 400+ kişi olan sunucu mu? Açıksa Vendetta'ya girmeye çalış.
SA:MP'de 19 Roleplay var, ben onu oynuyorum ve kaliteli bir sunucu. Bir bak derim.
Ayrıca 2 aya kalmaz LS:RP.tr sunucusu açılacak. Yabancı LS:RP'nin Türkçe versiyonu olacak. Onuda oynamanı tavsiye ederim.
Sevindim :D

Bi an anılarım depreşti ve duygulandım. 5-6 sene önce sampta bir serverda rol yapıyorduk SGT diye bir grup vardı açılımı server güvenlik teşkilatı. Las venturastaki polis karakolunda toplanırdık. Serverda milleti rahatsız eden millete roket sallayıp eden olduğunda yazarak belirtirlerdi 3 araba adam toplanıp elemanı indirmeye oyunu zıkkım etmeye giderdik. Sonra o gruptan ayrılıp bir arkadaşla kendi grubumuzu kurmuştuk Swat diye 20-25 kişi kadar olmuştuk sonra ise kalıcı olmadık dağıldık ne günlerdi be :D

Bence MTA:SA ve diğer SA:MP sunucularında boşa zaman harcama, yıllardır oynuyorum SA:MP ve SA:MP rol sunucularının arasında şuan verdiğin emeklerin gitmeyeceği garantili tek sunucu Vendetta, bilmesen bile rehberleri ve kuralları okuyarak, biraz da pratiğe dökerek çok rahat öğrenebilirsin.
Bence MTA:SA ve diğer SA:MP sunucularında boşa zaman harcama, yıllardır oynuyorum SA:MP ve SA:MP rol sunucularının arasında şuan verdiğin emeklerin gitmeyeceği garantili tek sunucu Vendetta, bilmesen bile rehberleri ve kuralları okuyarak, biraz da pratiğe dökerek çok rahat öğrenebilirsin.
Artık bu düşüncelerimi Nineteen Roleplay'den yana kullanıyorum.

Son düzenleme:

bende şuan orada oynamaktayım kararını ne değiştirdi

O sunucuyu da artık önermiyorum, ikisi de çöp oldu. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı