Oyunum 1.0 versiyonu ve oyun Türkçe diye biliyorum fakat bir türlü Türkçe yapamadım rastgele yerlerde kilitleniyor sistemimin yeterli olduğunu düşünüyorum nasıl çözebilirim?
Disabled yapın.
Oyuna sağ tıklayıp copy Serial'a basın ve bu siteye yapıştırın. PS3 Games Updates
Güncellemeyi indirin ve kurun.
Advanced kısmındaki ayarları şunlar gibi yapın.
PS Now'da var bu oyun, internetiniz iyi ise 1 aylık alıp oynayabilirsiniz. Emülatör çok fazla sorunlu özellikle ses sorunları vs. ne oynadığımı bile anlamadım desem yeridir.
PS Now'da var bu oyun, internetiniz iyi ise 1 aylık alıp oynayabilirsiniz. Emülatör çok fazla sorunlu özellikle ses sorunları vs. ne oynadığımı bile anlamadım desem yeridir.
50 Mbps fiber internetim var yeteceğini düşünüyorum o zaman PS Now ile oynayayım teşekkürler. @Shahdee hocam PSN aboneliği Türkiye'de yokmuş 2. el PS3 alayım dedim onlarda pahalı yine şu dandik emülatöre kaldım ama şimdi az da olsa biraz performans alıyorum fakat oyun yine kilitlenip şu hatayı veriyor siz yaşadınız mı eğer yaşadıysanız nasıl çözdünüz? @The G.O.A.T
50 Mbps fiber internetim var yeteceğini düşünüyorum o zaman PS Now ile oynayayım teşekkürler. @Shahdee hocam PSN aboneliği Türkiye'de yokmuş 2. el PS3 alayım dedim onlarda pahalı yine şu dandik emülatöre kaldım ama şimdi az da olsa biraz performans alıyorum fakat oyun yine kilitlenip şu hatayı veriyor siz yaşadınız mı eğer yaşadıysanız nasıl çözdünüz? Eki Görüntüle 1410064 @The G.O.A.T
Advanced > Driver Wake Up Delay ayarıyla alakalı. Buradan çözülüyordu ama hatırlamıyorum değerini ve oyun genelde crash veriyordu hocam. Oyunda "Dev menu" diye bir şey var, patch içinde görmüşsünüzdür belki. Crash veren yerde bir sonraki sahneye geçiyordum.
PS Now'u VPN ile almanız gerek. İngiltere keyi alıp İngiltere hesabına uyguluyorsunuz. Oyun oynarken VPN'e gerek yok.