RPCS3 nasıl kaldırılır?

Burdaoynayak

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
İndirdim ama oyun kumandam uyumlu değildi nasıl kaldırırım? Denetim masasında yok.

Windows arama çubuğuna yazınca çıkıyor kaldır diyorum yüklü uygulamalara atıyor ama orada da çıkmıyor. @SerdarT35

Son düzenleme:
Program olarak mı çıkıyor yoksa internette arama olarak mı? Program olarak ise geçmiş yüzündendir diye düşünüyorum. Tıklasanız da tepkisiz olacak zaten. Belki yeniden başlatma ile kalkar, Windows kısmı hakkında bilgim yok maalesef.

Program olarak mı çıkıyor yoksa internette arama olarak mı? Program olarak ise geçmiş yüzündendir diye düşünüyorum. Tıklasanız da tepkisiz olacak zaten. Belki yeniden başlatma ile kalkar, Windows kısmı hakkında bilgim yok maalesef.

Program olarak altında kaldır yazıyor kaldır diyorum yüklü uygulamalara atıyor orada da çıkmıyor.

Silindiği için çıkmıyor. Dediğim gibi geçmişle alakalı bir şey sanırım. Windows 10 ise yaşayan çok olmuş onu. Etkisiz bir şey olduğu için kafaya takmaya gerek yok.

Emülatörü yapanların da belirttiği gibi sadece seçtiğiniz yere 1 adet klasör içine kuruluyor program. Onu sildikten sonra dert etmeye gerek yok.

Ekstra olarak ayrı oyun klasörlerinizi de silmeyi unutmayın, boşa yer kaplarlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı