4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 6 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar, RPCS3 üzerinden Uncharted 3'e giriyorum, linking ppu models diyor ve o yüklenince siyah ekran oluyor. Son düzenleme: 6 Temmuz 2023
Arkadaşlar, RPCS3 üzerinden Uncharted 3'e giriyorum, linking ppu models diyor ve o yüklenince siyah ekran oluyor.
M mthnc1 Hectopat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 88 6 Temmuz 2023 #21 Shahdee dedi: Bayağı aramışsın fakat bu iç mekanda 60 alırsın elbette. Sıkıysa çatışırken falan çeksin bakalım. @Mirza Kaplan Ben bu oyunların rehberini yapmak için 1 gün uyumadım yahu.Şöyle videolar atınca sinir kat sayım yükseliyor. Genişletmek için tıkla... Kendi sistemimde deneyip bakacağım hocam. Attığım video bulduğumda ilk çıkan bu arada Artı 0 Eksi
Shahdee dedi: Bayağı aramışsın fakat bu iç mekanda 60 alırsın elbette. Sıkıysa çatışırken falan çeksin bakalım. @Mirza Kaplan Ben bu oyunların rehberini yapmak için 1 gün uyumadım yahu.Şöyle videolar atınca sinir kat sayım yükseliyor. Genişletmek için tıkla... Kendi sistemimde deneyip bakacağım hocam. Attığım video bulduğumda ilk çıkan bu arada
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 6 Temmuz 2023 #22 Shahdee dedi: Bayağı aramışsın fakat bu iç mekanda 60 alırsın elbette. Sıkıysa çatışırken falan çeksin bakalım. @Mirza Kaplan ben bu oyunların rehberini yapmak için 1 gün uyumadım yahu. Şöyle videolar atınca sinir kat sayım yükseliyor. Genişletmek için tıkla... Ben 3 gün uyumamıştım rehber yapmak için ama patlak verdi bir yerden. Sonra RPCS3 ekibini arayıp güzel şeyler söyledim. Artı 0 Eksi
Shahdee dedi: Bayağı aramışsın fakat bu iç mekanda 60 alırsın elbette. Sıkıysa çatışırken falan çeksin bakalım. @Mirza Kaplan ben bu oyunların rehberini yapmak için 1 gün uyumadım yahu. Şöyle videolar atınca sinir kat sayım yükseliyor. Genişletmek için tıkla... Ben 3 gün uyumamıştım rehber yapmak için ama patlak verdi bir yerden. Sonra RPCS3 ekibini arayıp güzel şeyler söyledim.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 6 Temmuz 2023 #23 432150 dedi: Hocam sanırım orijinal oyunu alıp dump edeceğim çünkü internette düzgün versiyonu yok gibi görünüyor. ROMSFUN.COM | Download ROMs and ISOs of Nintendo, Playstation, XBOX... sitesinden. Genişletmek için tıkla... Vimm's'den indir. Artı 0 Eksi
432150 dedi: Hocam sanırım orijinal oyunu alıp dump edeceğim çünkü internette düzgün versiyonu yok gibi görünüyor. ROMSFUN.COM | Download ROMs and ISOs of Nintendo, Playstation, XBOX... sitesinden. Genişletmek için tıkla... Vimm's'den indir.
KS KS 4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 6 Temmuz 2023 #24 Mirza Kaplan dedi: Evet bu oyunun telif sorunları olduğu için düzgün bir sürümünü internette bulmak zor. Genişletmek için tıkla... Dump etmeyi düşünüyorum ama Blu-ray DVD'm yok. Shahdee dedi: Vimm's'den indir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır olursa yarın yazarım. Artı 0 Eksi
Mirza Kaplan dedi: Evet bu oyunun telif sorunları olduğu için düzgün bir sürümünü internette bulmak zor. Genişletmek için tıkla... Dump etmeyi düşünüyorum ama Blu-ray DVD'm yok. Shahdee dedi: Vimm's'den indir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır olursa yarın yazarım.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 6 Temmuz 2023 #25 432150 dedi: Dump etmeyi düşünüyorum ama Blu-ray DVD'm yok. Uncharted 3: Drake's Deception Bu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Link atmasana evladım banlanacaz şimdi? Bu siteden aratabilirsin, doğrudur. Sağlamdır. Attığın linkteki ilk oyun. Bütün oyunları çok kötü çalışıyor bilgin olsun. Artı 0 Eksi
432150 dedi: Dump etmeyi düşünüyorum ama Blu-ray DVD'm yok. Uncharted 3: Drake's Deception Bu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Link atmasana evladım banlanacaz şimdi? Bu siteden aratabilirsin, doğrudur. Sağlamdır. Attığın linkteki ilk oyun. Bütün oyunları çok kötü çalışıyor bilgin olsun.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 6 Temmuz 2023 #26 Shahdee dedi: Vimm's'den indir. Genişletmek için tıkla... Vimm's kraldır. Yıllardır kullanırım. Buradan deneyin. @Shahdee ban yememiştir umarım. Artı 0 Eksi
Shahdee dedi: Vimm's'den indir. Genişletmek için tıkla... Vimm's kraldır. Yıllardır kullanırım. Buradan deneyin. @Shahdee ban yememiştir umarım.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 6 Temmuz 2023 #27 Mirza Kaplan dedi: Vimm's kraldır. Yıllardır kullanırım. Buradan deneyin. @Shahdee ban yememiştir umarım. Genişletmek için tıkla... Yok yav bişey olmaz editlerler herhalde. Sahi GT6 bile çalışıyor Last of Us ve Uncharted hala çalışmıyor, bu oyun motoru çok dandik galiba. Artı 0 Eksi
Mirza Kaplan dedi: Vimm's kraldır. Yıllardır kullanırım. Buradan deneyin. @Shahdee ban yememiştir umarım. Genişletmek için tıkla... Yok yav bişey olmaz editlerler herhalde. Sahi GT6 bile çalışıyor Last of Us ve Uncharted hala çalışmıyor, bu oyun motoru çok dandik galiba.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 6 Temmuz 2023 #28 Shahdee dedi: Yok yav bir şey olmaz editlerler herhalde. Sahi GT6 bile çalışıyor Last of Us ve Uncharted hala çalışmıyor, bu oyun motoru çok dandik galiba. Genişletmek için tıkla... Dandik mi? İlk 3 oyunu ve TLOU PS4 için Remastered edilirken ND bile projeyi iptal edecekmiş zorluğundan dolayı. O kadar dandik yanii. Artı 0 Eksi
Shahdee dedi: Yok yav bir şey olmaz editlerler herhalde. Sahi GT6 bile çalışıyor Last of Us ve Uncharted hala çalışmıyor, bu oyun motoru çok dandik galiba. Genişletmek için tıkla... Dandik mi? İlk 3 oyunu ve TLOU PS4 için Remastered edilirken ND bile projeyi iptal edecekmiş zorluğundan dolayı. O kadar dandik yanii.