RPCS3 Vulkan'da çöküyor

Donanım çok seçiyor doğrusu, iyi donanım lazım. Şahsen sıfır sorun yaşıyorum, RTX 3060 Ti ile.
RX 480 ile de akıyordu ınfamous gibi oyunlar, 1080P'de.

Oyundan oyuna değişiyor. Mesela Uncharted 1 ingame olmasına rağmen aşırı stabileşti ve FPS ise çözünürlük abartılmadığı sürece (4K vb.) Gayet iyi FPS veriyor. Fakat iş TLOU olunca sıkıntı oluyor. FPS çözünürlük düşük olsa bile bayağı düşük oluyor.

Oyundan oyuna değişiyor. Mesela Uncharted 1 ingame olmasına rağmen aşırı stabileşti ve FPS ise çözünürlük abartılmadığı sürece (4K vb.) Gayet iyi FPS veriyor. Fakat iş TLOU olunca sıkıntı oluyor. FPS çözünürlük düşük olsa bile bayağı düşük oluyor.
Şahsen daha güçlü olsa bile görsel hatalar gören ve şikayetleri olan insanlar gördüm bazı kartlarda. RX 7600/4060 gibi. Ayarları doğru yapmayı belki bilmiyorlar, birşey diyemem ama görsel olarak RX 480'den 3060Ti'a geçince cidden bazı oyunlarda ki sorunların gittiği fark ettim.

RX 7600 ekran kartına sahibim. TLOU denedim grafik bugu yoktu ama FPS düşüktü. Keşke gerçek bir PS3'e sahip olsam. Normalde 4 var bende ama eski konsolları daha çok seviyorum.

RX 7600 ekran kartına sahibim. TLOU denedim grafik bugu yoktu ama FPS düşüktü. Keşke gerçek bir PS3'e sahip olsam. Normalde 4 var bende ama eski konsolları daha çok seviyorum.
Bende Wii/WiiU veya DS/3DS filan isterdim hocam ama PC'de alacağınız görsellerden çok daha berbat oluyorlar ve fahişler. Telefonda bile daha yüksek çözünürlük ile oynuyorum.

Bende Wii/WiiU veya DS/3DS filan isterdim hocam ama PC'de alacağınız görsellerden çok daha berbat oluyorlar ve fahişler. Telefonda bile daha yüksek çözünürlük ile oynuyorum.

Yani hocam biliyorum grafikler berbat oluyor ama bende öyle bir heves var. Yaşım büyüdüğünde kendime kazandığım parayla PS Vita almayı düşünüyorum. Ama aşırı pahalanmış. 2011 yılından kalma konsola 10.000 TL diyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı