RPG oyunlar için klavye mi, mouse mu?

Undetected

Hectopat
Daha fazla  
LOL, Dota ve CS:GO gibi oyunlar oynuyorum.
Ancak bir klavye veya mouse'a ihtiyacim var. Bir turlu karar veremiyorum. Klavye icin G103 Everest dlk 5110 veya 5115 bunlardan biri. Mouse icin ise G300 gibi 100 TL'yi gecmeyecek sekilde ariyorum. Onceligim bu olmali tavsiyelerinizi acil bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
LoL ve Dota Moba CS:GO ise FPS türü bir oyundur
LoL ve Dota da senin bir tuşa rakibinden önce basman çok önemlidir, açıkcası LoL ve Dota için mause ve ya klavye arasında bir seçim yapsam klavye yapardım çünkü klavye de makro kullanma olanağın daha iyi olacaktır.
CS:GO için ise ben tercihimi mause olarak yapardım çünkü yüksek DPI'lı bir mause ve o mausedaki DPI değiştirme doğru zamanlarda kullanılırsa hayat kurtarır. İstersen buna bir örnek vereyim:
Dust 2 haritasında Terorist tarafındayken mid bakarsam DPI'ı azaltır, AK47 gibi silahlar kullanırken yükseltirim.
Yani bunlardan hanisini daha çok oynuyosan ona yönelik bir ekipman almalısın ama tavsiyem bütçeni iyi ayarlayıp ikisini birden alman.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı