RPG Oyunlarından Nefret Etmek

Bu tarz oyunlar uzun soluklu olduğu için büyük bir hevesle oynanacak oyunlar değil. Yavaş yavaş, chill bir vakitte veya kendini chill hissettiğinde oynamak çok daha fazla keyif verecektir.
Bu konuda Pintipanda'yı örnek alabilirsin. Oyunu çok yavaş oynar ama tüm keyfini de alır.

Bu sorun bende de var. Alışmışım CoD oynamaktan, illa ki birisi bana görev verecek ve belirli bir yerden gideceğim.
aynen bende öyleyim :D
Hocam Odyssey'i sevmişsiniz, Valhalla oynayabilirsiniz. (Ben daha oynamadım, uçuk kaçık skiller kalktığı için Odyssey kadar zevk alamayacağımı düşünüyorum.)
Odyssey'i çok sevdim Valhalla'yı da denemek istiyorum tabi sağlam bi indirime girerse

Merhaba. Birkaç ay önce PC aldım ve deli gibi RPG oyunları oynamak istiyordum. (Witcher, Fallout, Skyrim gibi) İlk olarak Witcher üçlemesini satın aldım ve ilk 2 oyun gözüme çok eski geldiği için direkt 3'den başladım. Oyuna girdim ilk 10 dakika hayranlıkla oynadım ama sonra bütün heyecan ve hevesim gitmişti. İksirler, Skiller, büyüler falan o kadar karşık geldi ki 1-2 saat oynayıp alt+f4 attım. Sonra Fallout NV'a bakayım dedim ilk 1 saatte çıktım. Hadi Fallout'u geçtim de Witcher 3'den çok umutluydum. Çünkü Assassin's Creed: Odyssey'i çok beğenmiştim.
Ben bu ve bunun gibi oyunları çok fazla sevmek istiyorum ama her girdiğimde dayanamayıp çıkıyorum. Bende herkes gibi bu oyunları sabaha kadar övmek istiyorum ama bir türlü olmuyor. Sizce dayanıp bitirmeli miyim yani sonradan sarar mı yoksa bırakmalı mıyım? Ya da başka bir sevebileceğim RPG oyun öneriniz var mı?
Bende Witcher'a başlamayı düşünüyorum. Ve bana da 1. ve 2. oyunu pek iyi gelmedi. Bu yüzden o oyunların anlatım videosunu izlemeye karar verdim. Hem bir kaç saatte olayı anlamama yardımcı olacak. Ki zaten olayı anlamak çok önemli diye duydum sonuçta RPG oyunu. Sende dilersen böyle yap. Karışık gelmesi normal olabilir. Çünkü 1 2 ay olmuş. Ya o türü oynamadan sadece duyarak etkilendin, ya da zamanla illaki alışırsın diyebilirim.

Bende Witcher'a başlamayı düşünüyorum. Ve bana da 1. ve 2. oyunu pek iyi gelmedi. Bu yüzden o oyunların anlatım videosunu izlemeye karar verdim. Hem bir kaç saatte olayı anlamama yardımcı olacak. Ki zaten olayı anlamak çok önemli diye duydum sonuçta RPG oyunu. Sende dilersen böyle yap. Karışık gelmesi normal olabilir. Çünkü 1 2 ay olmuş. Ya o türü oynamadan sadece duyarak etkilendin, ya da zamanla illaki alışırsın diyebilirim.
İlk 2 oyunun hikayesini 3. oyunu oynamadan önce dinledim bende

İlk 2 oyunun hikayesini 3. oyunu oynamadan önce dinledim bende
O zaman biraz daha oynayın. Baktınız iyi gidiyor devam edersiniz zaten. Baktınız olmuyor duyarak etkilenmiş olabilirsiniz. Çünkü gerçekten acayip övülüyor. Karışık gelmesi dediğim gibi normaldir çünkü yeni girişmişsiniz. Zamanla yerine oturur diye düşünüyorum. League of Legends gibi düşünün. İtem sistemi, karakterler direk öğrenilmez. Zaman ister. Ve arkadaşın dediği gibi chill oynamanız da iyi olur.

O zaman biraz daha oynayın. Baktınız iyi gidiyor devam edersiniz zaten. Baktınız olmuyor duyarak etkilenmiş olabilirsiniz. Çünkü gerçekten acayip övülüyor. Karışık gelmesi dediğim gibi normaldir çünkü yeni girişmişsiniz. Zamanla yerine oturur diye düşünüyorum. League of Legends gibi düşünün. İtem sistemi, karakterler direk öğrenilmez. Zaman ister. Ve arkadaşın dediği gibi chill oynamanız da iyi olur.
Chill oynamak ne oluyor tam olarak?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı