RPY uzantılı dosya nasıl açılır?

ayberkmv1

Decapat
Katılım
16 Nisan 2022
Mesajlar
808
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar başlıkta da yazdığım gibi elimde 2 tane .rpy uzantılı dosya var ve bu dosyaları açacak bir program bulamadım.
 
Lol veya vb. bir oyunun maç tekrarı diye tahmin ediyorum ve aynı dosya uzantısına sahip dosyaları ben de açamamıştım şimdi tekrardan açmanın bir yolunu arıyorum.
 
LoL veya vb. bir oyunun maç tekrarı diye tahmin ediyorum ve aynı dosya uzantısına sahip dosyaları ben de açamamıştım şimdi tekrardan açmanın bir yolunu arıyorum.

Evet Assetto Corsa competizione da yarış kayıtlarını almak istiyorum. Ama şu an hiç düzgün program bulamadım.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    5,4 KB · Görüntüleme: 36
Evet Assetto Corsa competizione da yarış kayıtlarını almak istiyorum. Ama şu an hiç düzgün program bulamadım.
Araştırdığıma göre o dosyaları açmak çok uğraştırıcı, bunun yerine ne yazık ki ekran kaydedici programlardan birisiyle (obs, bandicam, camtasia vs.) oyun tekrarını kaydedin diğer türlü baya uğraşacaksınız ne yazık ki.
 
Araştırdığıma göre o dosyaları açmak çok uğraştırıcı, bunun yerine ne yazık ki ekran kaydedici programlardan birisiyle (OBS, Bandicam, Camtasia vs.) Oyun tekrarını kaydedin diğer türlü bayağı uğraşacaksınız ne yazık ki.

Uğraşmama değeceğini düşünüyorum herhangi bir link vb varsa atabilir misiniz?
 
Uğraşmama değeceğini düşünüyorum herhangi bir link vb varsa atabilir misiniz?
Steam'da birazcık bazı şeylerden bahsediliyor, bu siteye de göz atın. Ve yanlış anlamadıysam ACC'nin kendi sitesinden (yani buradan) ACCReplay'a dosyayı yükleyince sanırım video şeklinde izlenebiliyor (tam bilmiyorum kısa bir araştırma sonucu bunları buldum eğer bunlardan hiçbiri işinize yaramazsa tek yolu o .rpy uzantılı dosyaları oyunda açıp fraps vb. bir uygulama ile ekran kaydı almak. (Hiç yararlı olmadıysa da kusura bakmayın 😕😕, konuya kimse yazmayınca yardımcı olmaya çalıştım.)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı