RS 200 alınır mı?

Bu arada "Sen yokken ben biniyordum, sen yokken ben kullanıyordum" gibi lafların pek önemi yok. Ben 1-2 yıldır motosiklet kullanıyor olabilirim ancak 20 yıldır kullanıyorsunuz diye daha bilgili oldugunuz anlamına gelmez. Gömmüyorum sizi yanlış anlamayın yaşça büyüksünüz farkındayım sadece açıklama gereği duydum. Bajaj'a 100k verilmeyeceğini düşünüyorum.

@dliveçöplüğü daha önce RS deneyiminiz oldu mu? 200-300metreden bahsetmiyorum 1-3 km falan sürdünüz mü trafikte?

Bende kardeşin olarak soruyorum hocam. 100 Bin RS e verilir mi?
Temiz bir motosiklet olduğunu söylüyor konu sahibi, 7600km de yani gayet düşük bir km. Sağa sola yatması bunlar zaten bu yatmaları yaşamamış motor, motorcu yoktur. 100 bin tl ye 50 lik skuter alınıyor neredeyse bu devirde parça sorunu olmaması, piyasası hızlı model olması, mekanik kaliteli olması cabası. Ben alınır diyorum. Karar arkadaşımızın.

Direkt Bajaj alınmaz diyorum ben. O paraya NK250, clx 250 veya başka modeller alabilirsiniz. O motorda titreme sorunu hatsafada diye biliyorum. Sadece titreşim olsa iyi diğer çoğu şeyi kötü.

Kullandım bu arada bilmeden söylemiyorum. Clx ve nk çok daha iyi RS200'e göre.

İlla Sport alınacaksa en kötü SR250 alınmasını öneririm.

Ayrıca tasarımı da berbat bence. Ehliyet sınavındaki hocalar dahil öğrencilere 10-15 kişiye sordum 2-3 kişi beğendi sadece oda var.
Saydıkların Çin malı motor ve bunlara asla bulaşılmaz. RS200 tek silindirli bir motor titremesi gayet doğal. Hint mallarının titremesi bir tık daha fazla oluyor fakat mekanik olarak gayet iyiler. Görünüş ise tamamen öznel bir durum. Alacak kişinin beğenmesi yeterlidir bence.

7600Km'de 100bin TL'ye RS200 alınır mı? Sağ ön grenajında 40 ile giderken sağa yatması sonucu çizikler var başka da motorunda aksamında sorun yok. Adam 100bin TL'ye kadar indi.
Ben olsam eğer bir tık daha bütçen varsa ve çevrende motordan gerçekten anlayan kişiler varsa Z300 bakman olur. Evet parçaları pahalı fakat gayet harika bir motor. Ama bütçe arttıramıyorsan bu bütçeye RS200 temizse alınır. Motorda yeniysen düşmeler kalkmalar illaki olur. Grenaj masrafın olabilir. NS200' de bakabilirsin.

Temiz bir motosiklet olduğunu söylüyor konu sahibi, 7600km de yani gayet düşük bir km. Sağa sola yatması bunlar zaten bu yatmaları yaşamamış motor, motorcu yoktur. 100 bin tl ye 50 lik skuter alınıyor neredeyse bu devirde parça sorunu olmaması, piyasası hızlı model olması, mekanik kaliteli olması cabası. Ben alınır diyorum. Karar arkadaşımızın.
inşallah bakalım 120 den 100e kadar ikna ettik ki zaten acelesi olunca düştü zar zor belki 95 e kapatırım. Kaza bela olmasın da başka bişey istemiyorum yaşadım o duyguyu maalesef.

Saydıkların Çin malı motor ve bunlara asla bulaşılmaz. RS200 tek silindirli bir motor titremesi gayet doğal. Hint mallarının titremesi bir tık daha fazla oluyor fakat mekanik olarak gayet iyiler. Görünüş ise tamamen öznel bir durum. Alacak kişinin beğenmesi yeterlidir bence.

Ben olsam eğer bir tık daha bütçen varsa ve çevrende motordan gerçekten anlayan kişiler varsa Z300 bakman olur. Evet parçaları pahalı fakat gayet harika bir motor. Ama bütçe arttıramıyorsan bu bütçeye RS200 temizse alınır. Motorda yeniysen düşmeler kalkmalar illaki olur. Grenaj masrafın olabilir. NS200' de bakabilirsin.
ortağım önceden 7bin km tecrübem oldu ama söylediğin z300ü de bi göz gezdireyim hatta

İnşallah bakalım 120'den 100e kadar ikna ettik ki zaten acelesi olunca düştü zar zor belki 95'e kapatırım. Kaza bela olmasın da başka bir şey istemiyorum yaşadım o duyguyu maalesef.

Kardeşim genç adamlarsınız motosiklet tutkunuz yeni yeni başlıyor heyecan dorukta tabii bu durumda problem çekince hevesiniz kursağınızda kalıyor bu motosiklet tutkunuz bitiyor şimdi gönül ister Honda'ya binin Suzuki'ye binin ama pahalı herkes erişemiyor Bajaj ve TVS bu markaları da ben her zaman bugüne kadar yeni başlayacak, bütçesi çok olmayana önerdim neden çünkü mekanik olarak kaliteliler sağlamlar parça sorunları yok servisleri yaygın bunlae çok önemli bir motoru dışarıdan gördüm çok güzel aldım bitti olmuyor maalesef bunun bir de işletim süreci var. Motoru alırken iyice incele mümkünse bir usta eşliğinde kilometresi zaten az ama olur ya gözden kaçan bir şeyler olabilir bir hata şu bu çıkmazsa alırsın sağa sola yatmalar çizikler normal onlar olacak çiziği olmayan motor yoktur.

ortağım önceden 7bin km tecrübem oldu ama söylediğin z300ü de bi göz gezdireyim hatta
Racing deneyimi istediğinle alakalı yazıyı gördüm. RS200 bu sınıfa girmez maalesef. Biraz bütçe arttırabilirsen bunlara bakabilirsin.
R25: Piyasası var ve her yönden güzel bir motor
Ninja300: R25'den daha iyi bir motor lakin parçası pahalı, yaşlı, piyasası zayıf
Gsxr250: Mekaniği muazzam, Top speed beğenmezsin bence

Ama şunu belirteyim, en iyi motor senin sürdüğün motordur. Gerisini önemseme. Sen zevk alarak sür yeterli. Herkes altında en kalitelisi olsun ister ama hayat şartlarımız da devrede.
Güvenli sürüşler dilerim.

Racing deneyimi istediğinle alakalı yazıyı gördüm. RS200 bu sınıfa girmez maalesef. Biraz bütçe arttırabilirsen bunlara bakabilirsin.
R25: Piyasası var ve her yönden güzel bir motor
Ninja300: R25'den daha iyi bir motor lakin parçası pahalı, yaşlı, piyasası zayıf
Gsxr250: Mekaniği muazzam, Top speed beğenmezsin bence

Ama şunu belirteyim, en iyi motor senin sürdüğün motordur. Gerisini önemseme. Sen zevk alarak sür yeterli. Herkes altında en kalitelisi olsun ister ama hayat şartlarımız da devrede.
Güvenli sürüşler dilerim.
Eyvallah hocam sağol varol.

Kardeşim genç adamlarsınız motosiklet tutkunuz yeni yeni başlıyor heyecan dorukta tabii bu durumda problem çekince hevesiniz kursağınızda kalıyor bu motosiklet tutkunuz bitiyor şimdi gönül ister Honda'ya binin Suzuki'ye binin ama pahalı herkes erişemiyor Bajaj ve TVS bu markaları da ben her zaman bugüne kadar yeni başlayacak, bütçesi çok olmayana önerdim neden çünkü mekanik olarak kaliteliler sağlamlar parça sorunları yok servisleri yaygın bunlae çok önemli bir motoru dışarıdan gördüm çok güzel aldım bitti olmuyor maalesef bunun bir de işletim süreci var. Motoru alırken iyice incele mümkünse bir usta eşliğinde kilometresi zaten az ama olur ya gözden kaçan bir şeyler olabilir bir hata şu bu çıkmazsa alırsın sağa sola yatmalar çizikler normal onlar olacak çiziği olmayan motor yoktur.
Hocam TVS Raider için şunu diyebilirim parçaları gerçekten çok pahalı. TVS Raider için ön disk alacaktım inanın o paraya 3 tane Honda Dio için ön disk alabiliyorum. Ve TVS parçalarını sadece servisinden alman gerekiyor ve orada tamir ettirmen gerekiyor. TVS bence f/p olarak çok iyi ama böyle kötü yönleri de var.

Çin malları da artık kendini aştı bizim zamanımızda böyle Avrupa standartına yakın üretim yapan CFMOTO vs yoktu asyamotor vardı kanuni vardı ramzey vardı hepsi de döküntüydü motor düz yolda giderken şişer alev alacak gibi olur zaten 1 seneye işportaya çıkardı. Şimdi Çinliler kendini aştı ama Çin'in de stratejisi belli adamlar Avrupa pazarı için 1. Sınıf kalite mal üretiyor Orta Doğu-Asya pazarı için 2. Sınıf mal üretiyor. Bir Avrupa'daki CFMOTO'lar ile buradakiler arasında çok ciddi kalite farkı var. Bir de bu motorlar ne kadar kaliteli olursa olsun servis ve parça hizmeti sunamıyorlar sunsalar bile bir parçası sanki Kawasaki parçası gibi pahalı hesap çıkarıyorlar yoksa ben burada hiçbir malı kötüleyip bir diğerini yüceltmiyorum. Ne ise onu söylüyorum.

CF'nin 3 yıl önce parça sorunu vardı artık yok. Rahatça bulunuyor parçaları. Yakın zamanda 80 civarına 5K km de clx alacağım. Hindistan Çin'den iyi değil.

O yüzden başka sr önermedim fark ettiyseniz hocam. En kötü sr diyorum. Sr'ı bende beğenmedim sürdüm. Tasarımı gayet iyi ancak sürüş performansını beğenmedim. İlla Sport alınacaksa o alınabilir en düşükte.

Ha RS200 70 civarında olsa alınabilir belki onu da çok sevdiysen al derim ama 100 bin RS için çok çok fazla bir rakam.
Hala parça sorunu var. 2 Eski motorumda CF idi her zaman vardı parça sorunu her zamanda olucak bu gidişle. CLX alıcam diyosun ki clx nk dan da sr dan da çok daha iyi motor.

RS200 yerine 250 sr önermek bana göre delilik. SR kullandım zaten bi başka konuda bahsetmiştim yaşadığım şeylerden. Rezalet bir motor ne parçası var ne adam akıllı servis ağı var nede parçaları bloğu sağlam bir motor.
RS200 de kullandım ben az değil şehirler arası yolda motorları değiştirerek kullandım. Motorun oturuş pozisyonu naked olduğu için beni hiç rahatsız etmedi bana göre tek eksisi de bu ve yeni başlayanlar için vites göstergesi olmaması. Bloğu sağlam herşeyi güzel bir motor. Görünüşü bende beğenmiyorum kişiden kişiye değişir. Ama cf ile kıyaslanabilecek bir marka değil bajaj.

SR da yaşadığım sorunlar burada. NK da da blok aynı ki nk da da aynı sorunları birebir yaşayanlar özellikle egzoz kırılması,ekran sorunları,hararet sorunları yaşayan bir çok tanıdığım var. Motor daha 20k-30k km olmadan bu motor güzel alınır diyen insanları katmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı