RS200 için ekipman önerisi

_Theia_

Hectopat
Herkese merhaba, yeni motor aldım bu işlerde bilgim bulunmuyor. 25-30 bin civarı bütçem bulunmakta. Rica etsem kask, mont ve eldiven önerisinde bulunabilir misiniz?
Kaskta LS2 Challenger veya AGV k1s modeli arasında kaldım. Mont konusunda gözüme çarpan bir model bulunmadı. Tavsiyelerinizi beklemekteyim.

Yardımcı olabilecek var mı konu mezara girmiş

Son düzenleme:
Herkese merhaba, yeni motor aldım bu işlerde bilgim bulunmuyor. 25-30 bin civarı bütçem bulunmakta. Rica etsem kask, mont ve eldiven önerisinde bulunabilir misiniz?
Kaskta LS2 Challenger veya AGV k1s modeli arasında kaldım. Mont konusunda gözüme çarpan bir model bulunmadı. Tavsiyelerinizi beklemekteyim.

Ben de mont almayı düşünüyorum. Held markasının safer srx modeli çok hoşuma gidiyor. şuanda 16 bin civarı. Ne kadar korur bilemem ama hoşuna gidebilir

Ben de mont almayı düşünüyorum. Held markasının safer srx modeli çok hoşuma gidiyor. Şu anda 16 bin civarı. Ne kadar korur bilemem ama hoşuna gidebilir.

Ekipmanları tamamladım dostum. Fiyat olarak bayağı kardayım belki başkalarınında işine yarar yazayım buraya.

LS2 Challenger karbon 12000 TL.
Alpinestars zaca Air 8500 TL 2. el bir sezon kullanılmış çok iyi denk geldi.
Prosev D332 mafsallı dizlik 1000 TL.
Scoyco MC57W Carbon 1750 TL bundan hafif bir zarar var gibi anlamadım çok iyi bir marka değilmiş öyle diyorlar.

Toplamda 23 civarı para çıktı kask C22.05 olduğu ve tek beden kaldığı için 17 binden 12 bine düşmüş gidip AGV k1s termoplastik alacağıma 12 bine bu kaska o parayı veririm karbon olur güvenliği daha fazla bence çok mantıklı bir tercihti aynı şekilde mont 16 binlerden 8500'e geldi inanılmaz bir kar söz konusu bence. Bu paraya toplanabilecek en iyi ekipman setini çektiğimi düşünüyorum. Aylardır bu montun hayalini kuruyordum bedeni yoktu şansıma denk geldi Allah herkesin gönlüne göre versin.

Hocam lastik de değiştiniz mi?

Yardımcı olabilecek var mı konu mezara girmiş.

AGV iyidir ama K1 gibi polikarbon olan bir kaska o fiyat verilmez benim görüşümce, alacaksan bile marka ismine para vermiş olursun sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı