RTL8723BE Yerine Wireless-AC 9260 Yükseltmesi Değer mi?

Apocalypse

Kilopat
Yer
İzmir, Turkey, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
@Recep Baltaş Hocam ASUS R510V model dizüstü bilgisayarını kullanmaktayım. Mevcutta bilgisayarımda RTL8723BE - REALTEK mevcut. ODTÜ'de internet hızı bildiğiniz üzere hayli yüksek. Geçtiğimiz günlerde kütüphanede kablosuz ağa bağlanırken sıkıntı yaşadım ve Wi-Fi kartını yükseltmeyi düşünüyorum. ODTÜ interneti için Intel AC9260 yükseltmesi yapmaya sizce gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Okuldaki ağ AC değil. Yine de bu yükseltme yapmılmaya değer mi ?
Hocam bu konuda emin misiniz? Ben de ODTÜ'deyim. Benim bilgisayarda RTL8822BE var ve ben de Wi-Fi 4 ile bağlanıyorum. Ancak geçen gün arkadaşın bilgisayarına baktığımda ağa Wi-Fi 5 ile bağlanmıştı. Onun bilgisayarında İntel 9560 vardı. Arkadaş 200 Mbps ile bağlanırken ben 100 ile ancak bağlanabildim.

Şuan ben de Wi-Fi kartı yükseltmeyi düşünüyorum.

Hocam bu konuda emin misiniz? Ben de ODTÜ'deyim. Benim bilgisayarda RTL8822BE var ve ben de Wi-Fi 4 ile bağlanıyorum. Ancak geçen gün arkadaşın bilgisayarına baktığımda ağa Wi-Fi 5 ile bağlanmıştı. Onun bilgisayarında İntel 9560 vardı. Arkadaş 200 Mbps ile bağlanırken ben 100 ile ancak bağlanabildim.

Şuan ben de Wi-Fi kartı yükseltmeyi düşünüyorum.
AC destekli telefonlarda meturoam'ın 5GHz bandı gözükmüyordu denediğimizde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı