RTÜK çöp. İçki bardağı sansürlenir, şiddet sansürlenmez. Küfür sansürlenir, mafya, adam yaralama, silah sansürlenmez. Meyve bıçağı sansürlenir, şarkı sansürlenir, öpüşme sevişme falan sansürlenmez. Trajikomik tarafı, 7 yaş ve üzeri çocukların korku ve şiddet izleyebilmesi.
Ben de aynı düşüncedeyim. Kurtlar Vadisi izlemeye başlamak istedim, ilk bölümde kaç tane adam öldü. Devlet ile mafya birbirine girdi. Zamanında o şeylere ses çıkarmıyorken, şimdi müzik dinlememize karışmaları bana aşırı derecede saçma geliyor. Spotify'ın sahibi olsam uygulamamı Tr'den çekerdim, RTÜK kabul edilebilir şeyler söylemiyor.
O değilde geçen radyo dinliyordum "salak", "terörist" gibi kelimeleri sansürlüyorlar ama Fero'nun "Hızlı gecelerde lakabımız kara gergedan" dizelerine benzeyen dizeleri sansürlüyorlar, (Baya zekice)
O değilde geçen radyo dinliyordum "salak", "terörist" gibi kelimeleri sansürlüyorlar ama Fero'nun "Hızlı gecelerde lakabımız kara gergedan" dizelerine benzeyen dizeleri sansürlüyorlar, (Baya zekice)