Can Captan Hectopat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2016 #1 Arkadşalar bilgisayarımda drıver _ ırQl_not_less_or_erQual(rtwlane.sys) hatası alıyorum bilgisayarıma formata atım ama yinede aynı hata tekrar dan çıkyor ne yapmam gerek lütfen yardımcı olur msunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2016
Arkadşalar bilgisayarımda drıver _ ırQl_not_less_or_erQual(rtwlane.sys) hatası alıyorum bilgisayarıma formata atım ama yinede aynı hata tekrar dan çıkyor ne yapmam gerek lütfen yardımcı olur msunuz?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 31 Ocak 2016 #2 Realtek Wi-Fi sürücüsü hatalı sanırım. Windows 10 güncel sürücüyü kuracaktır: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
Realtek Wi-Fi sürücüsü hatalı sanırım. Windows 10 güncel sürücüyü kuracaktır: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal
Canakaptan Hectopat Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2016 #3 MF dedi: Realtek Wi-Fi sürücüsü hatalı sanırım. Windows 10 güncel sürücüyü kuracaktır: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Benim pc ama Windows 8.1 Windows 10 degil de Windows 10 geçmek mi gerek acaba. Artı 0 Eksi
MF dedi: Realtek Wi-Fi sürücüsü hatalı sanırım. Windows 10 güncel sürücüyü kuracaktır: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Benim pc ama Windows 8.1 Windows 10 degil de Windows 10 geçmek mi gerek acaba.