RTX 20 serisi ne zaman ucuzlayacak?

Alpha345

Kilopat
RTX 2060 Super ekran kartı bulunan bir PC toplamayı düşünüyorum. Bildiğimiz üzere 9 Eylül'de RTX 30 serisinin yeni kartları çıkıyor. Bu sebeple RTX 20 serisinin ucuzlayacağını düşünüyorum. Ama 2060'ın yeni versiyonu olacak 3060'ın seneye çıkacağı söyleniyor. Yani size bu kart ne zaman ucuzlar? 30 serisi çıkar çıkmaz bu kart ucuzlar mı? Sizce bu kartın olduğu bir PC toplamak için en uygun zaman ne zamandır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi kart ucuzluyo ki ? Doların düşmesi lazım.

Sene 2015. GTX 970'li sistem topladım. Dolar uçtu nasıl toplayacağım demiştim. Sanırım dolar 3.70'Ti uçtu demiştim nasıl toplayacağım demiştim ekran kartını 1500 TL civarına aldım şimdi piyasada olsa 1500 TL'nin yine üstünde satılıyor dolar yüzünden. O yüzden sanırım beklediğin tarzda bir indirim olmayacaktır.

Hangi kart ucuzluyo ki ? Doların düşmesi lazım.
Yeni model çıkınca mantıken eski model ucuzlayacak.Ben bu aralar sistem toplamayı düşünüyorum ve en uygun zamanın ne zaman olabileceğini sordum sadece .
Sadece yeni model çıkınca eski model az da olsa ucuzlar mantığıyla düşünmüştüm.

Kanka öyle düşünme burda her şey altın değerinde gittikçe pahalanıyo. Artmadan alacaksın :d

Yeni model çıktığında üretildiği ülkede ucuzlar evet. Bizde çok bir şey değişeceğini düşünmüyorum. Hatta dolar artarsa ucuzlamayı bırak zamlanır.

Üretimi durduğu için ucuzlamayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…