RTX 2000 ve 3000 Serisi Kartlara Kare Oluşturma Ekleme Rehberi

Arkadaşlar ben kurdum ama açılmıyor neden acaba ekran iyileştirme felan da açtım ama çözemedim bir türlü yardımcı olabilir misiniz 3070 de kuruyorum kurduğum oyunda cyberpunk 2077

Arkadaşlar ben kurdum ama açılmıyor neden acaba ekran iyileştirme felan da açtım ama çözemedim bir türlü yardımcı olabilir misiniz 3070 de kuruyorum kurduğum oyunda cyberpunk 2077
Nukem modunun içindeki Regedit değişikliklerini yaptın mı? Birde Ayarlardan Donanım Hızlandırmalı Gpu Zamanlamasının açık olduğuna emin ol sonra tekrar dene.

Nukem modunun içindeki Regedit değişikliklerini yaptın mı? Bir de ayarlardan donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasının açık olduğuna emin ol sonra tekrar dene.

İndirdiğim dosyanın içerisindeki Regedit değişikliğini yaptım ve GPU zamanlamasıda açık Cyberpunk 2077 de deniyorum gene olmuyor gene olmuyor deli olacağım herkes yapmış sorunsuz :D

Şimdi ben RTX 3090 ile 4K'da Cyberpunk 2077'de RT açık iken 30-40 FPS civarı alıyorum. Bu arkadaş ile 60 FPS almam mümkün mü? RT ile çalışıyor mu bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi lütfen.

Şimdi ben RTX 3090 ile 4K'da Cyberpunk 2077'de RT açık iken 30-40 FPS civarı alıyorum. Bu arkadaş ile 60 FPS almam mümkün mü? RT ile çalışıyor mu bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi lütfen.
Evet mümkün, buradan modu indirin

Bu videonun içinde anlatmış nasıl kurulacağını.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her iki kare arasına ek bir tahminsel kare sıkıştırıyor. Bu durumda 30 FPS alıyorsan fazladan 15 FPS alabilirsin. Bi arkadaş bu modu Alan Wake 2 oyununa ekledi RT açtığında crash yaşamış. RT ile sorun yaşayıp yaşamayacığını deneyerek ya da yorumlara bakarak öğrenebilirsin.

Neredeyse 50 FPS artıyor en az. 3060 ile Spiderman'ı full ayarlar + RT full de. 80-120 FPS arası oynuyorum önceden. 40 FPS oynatırdı. :D

Hocam blur, ghosting, oyunda ve 2D göstergelerde bozulma ve ms artışı oluyor mu?
Hayır olmadı hocam. Hiç kalite kaybı yaşamadım. MS artışını bilemiyorum nasıl bakılıyor. Sadece Alan Wake II ve Spiderman' de denedim bu gece de Hogwarts Legacy'de deneyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı