RTX 2050 EA FC 25 kasmadan oynatır mı?

Merhaba. Bütçeme uygun laptop buldum. Sizce EA FC 25 oynatır mı kasma olmadan. Sadece FC 25 oynayacağım.

Ürün: LENOVO Ideapad Gaming 3 AMD Ryzen 5 16 GB 512GB SSD RTX2050- 4GB Freedos 15.6" IPS FHD 82K2029YTX Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hocam en az güncel ve güçlü olmasını istiyorsanız en az 4050 laptop almanız lazım. 3000 serisi de uygundur ama fiyat olarak bahsediyorum. buarada bu alınmaz. Günümüzde bunu kullanamazsınız.

22 bin TL'ye ikinci el 3050 Ti 4050 laptop bakabilirsin bütçe çıkarım diyorsanız hemen önerelim.
Hocam muhtemelen önerseniz alamiyacağim şimdi. Bütçe şimdilik böyle malesef. Siz önerin , Link atabilirseniz memnun olurum. Ben maaş yatınca alabilirim. Ama hocam tek ricam Fc 25 i akıcı kasmadan oynatacak bir pc olsun.

Hocam en az güncel ve güçlü olmasını istiyorsanız en az 4050 laptop almanız lazım. 3000 serisi de uygundur ama fiyat olarak bahsediyorum. buarada bu alınmaz. Günümüzde bunu kullanamazsınız.
Sağ olun hocam bilgileriniz çok değerli oldu. Bu pc yi almaktan vazgeçtim. Önerdiğiniz Fc 25 için akıcı ve kasmadan oynatacak bir laptop var mı?

Hocam muhtemelen önerseniz alamiyacağim şimdi. Bütçe şimdilik böyle malesef. Siz önerin , Link atabilirseniz memnun olurum. Ben maaş yatınca alabilirim. Ama hocam tek ricam Fc 25 i akıcı kasmadan oynatacak bir pc olsun.

Sağ olun hocam bilgileriniz çok değerli oldu. Bu pc yi almaktan vazgeçtim. Önerdiğiniz Fc 25 için akıcı ve kasmadan oynatacak bir laptop var mı?
Bir 4050'lere bakın hocam. Ağabeyimin yeni aldığı bir laptop var ama 55-60K arası isterseniz atarım ama.

O bence fazla hocam. 30-35k diye düşünmüştüm. Çünkü sadece Fifa oyniyacağim.Yoksa normalde masaüstü alırdım laptop taşinabilir olmasa.
Hocam ben kasamı şehirden şehire götürüyorum. 30-35k sadece iş bilgisayarları için yeter ama bakayım

O bence fazla hocam. 30-35k diye düşünmüştüm. Çünkü sadece Fifa oyniyacağim.Yoksa normalde masaüstü alırdım laptop taşinabilir olmasa.
https://www.hepsiburada.com/monster...-fhd-144-hz-oyun-bilgisayari-pm-HBC00004WGDRF hocam bir bu var ama bütçenizi geçiyor tamam diyorsanız sıkıntı yok yorumları da güzel.

Hocam önerdiğiniz laptoplar çok kötü lütfen önermeyin bilmediklerinizi.
Hocam bende bütçeye göre yapıyorum bütçesi 50-60K olsa bilirim bende 4070 leri-4080leri atmayı. Arkadaş araştırsın bilgilerini özelliklerini.

Hocam bende bütçeye göre yapıyorum bütçesi 50-60K olsa bilirim bende 4070 leri-4080leri atmayı.
hayır belirttiğiniz 2 laptop da kronik sorunlu ve ekran kartı watt değeri çok düşük 35 bin tl ye 4050 mi öneriyosunuz?

Hocam Monster'ın sorunları çok diyorlar Bide excalibur.
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...44hz-fhd-freedos-laptop-fiyati,792673346.html önerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı