2060 ile 3060 mı karşılaştırıyoruz? Eski nesil ve üretimi azalmış bir kart bu saatten sonra ne kadar daha üretilip ne fiyata satılacağını düşünüyorsunuz mesela? Bu arada evet 3060'da yaklaşık 5500 bandında olacaktır.
2020 Ocak ayında RTX 2060 aldım 2100TL'ye hem de sıfır. Hiçbir zaman 4500TL olacak bir kart değil. Kendin demişsin 2060 ile 3060 mı karşılaştırıyoruz diye. Ben daha iyi bir kart ile karşılaştırıyorum hadi daha düşük kartla karşılaştırsam bunu deseniz tamam derim haklısınız derim de daha iyi, daha pahalı kartı söylüyorum. Hiçbir zaman bu kartlara bu paralar verilmemeli özellikle neredeyse her sene yeni kartlar çıkıyorken.
Ayrıca 3060, 5500TL'den daha düşük olacak çünkü şu an bile yurt dışından 5200TL'ye getirtebiliyorsun.
Umarım o günleri de görürüz...Yakında.Iktidar da degissin sen bir de o zaman bak fiyatlara.
Anlatamadım herhalde 2021'deyiz, dolar 8.5, her geçen gün enflasyon uçup gidiyor, üstüne yeni nesil bir seri çıkmış, stok yok ve hala 2000 TL'ye mi satılmasını mı bekliyorusunuz?
Bu mantıkla bakarsak 10 üründen 9'u zaten yurt dışından daha ucuza getiriliyor, hiç mi iPhone fiyatlarına denk gelmediniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.