Oynayacağım oyunlar r6 LoL csgo witcher vs vs. 144 Hz monitör almak için de bütçem maalesef el vermiyor. Bu oyunlarda sıkıntı yaşamadığım sürece bence sıkıntı olmaz.
60Hz için RTX 2060 çok fazla. 2060 kullanıcısı olarak herşey fullde +130/120FPS alıyorum oyunlarda. Tabi CSGO gibi basit oyunları söyleme gerek bile yok
Sorun yaşamazsınız.
Oynayacağım oyunlar r6 LoL csgo witcher vs vs. 144 Hz monitör almak için de bütçem maalesef el vermiyor. Bu oyunlarda sıkıntı yaşamadığım sürece bence sıkıntı olmaz.
Bütçem yok o yüzden 60 Hz. Dediğim gibi oynayacağım oyunlar LoL cs vs vs umarım sorun olmaz
Oynayacağım oyunlar R6 LoL CS:GO Witcher vs vs. 144 HZ monitör almak için de bütçem maalesef el vermiyor. Bu oyunlarda sıkıntı yaşamadığım sürece bence sıkıntı olmaz.
Bütçem yok o yüzden 60 Hz. Dediğim gibi oynayacağım oyunlar LoL CS vs. Umarım sorun olmaz.
Hocam daha almadıysanız 75 de bakabilirsiniz, fiyatlar çok yakın. Benim de nütçem kısıtlıydı 75 hz aldım hocam ama arada 50 TL vardı. Bulabilirseniz yakın fiyata öneririm.
Hocam daha almadıysanız 75 de bakabilirsiniz, fiyatlar çok yakın. Benim de nütçem kısıtlıydı 75 hz aldım hocam ama arada 50 TL vardı. Bulabilirseniz yakın fiyata öneririm.