RTX 2060 60Hz sorun yaratır mı?

4K abartı kalabilir oynadığı oyuna göre. 2060'ta zaten 4K'da hep 60 FPS verebilen bir kart değil.
Oynayacağım oyunlar r6 LoL csgo witcher vs vs. 144 Hz monitör almak için de bütçem maalesef el vermiyor. Bu oyunlarda sıkıntı yaşamadığım sürece bence sıkıntı olmaz.
Doğru söylüyorsunuz bence eğer elinde bütçesi yoksa dediğimiz gibi yapıp oyununu oynayabilir.
Bütçem yok o yüzden 60 Hz. Dediğim gibi oynayacağım oyunlar LoL cs vs vs umarım sorun olmaz
60Hz için RTX 2060 çok fazla. 2060 kullanıcısı olarak herşey fullde +130/120FPS alıyorum oyunlarda. Tabi CSGO gibi basit oyunları söyleme gerek bile yok 😅
Sorun yaşamazsınız.
60 Hz yeterli diyosunuz yani.

Oynayacağım oyunlar r6 LoL csgo witcher vs vs. 144 Hz monitör almak için de bütçem maalesef el vermiyor. Bu oyunlarda sıkıntı yaşamadığım sürece bence sıkıntı olmaz.

Bütçem yok o yüzden 60 Hz. Dediğim gibi oynayacağım oyunlar LoL cs vs vs umarım sorun olmaz
Sorun olmaz ama ileride bütçeniz olduğu zaman mutlaka 2K 144 hz bir monitör alın.

Hocam daha almadıysanız 75 de bakabilirsiniz, fiyatlar çok yakın. Benim de nütçem kısıtlıydı 75 hz aldım hocam ama arada 50 TL vardı. Bulabilirseniz yakın fiyata öneririm.
60 Hz ve 75 Hz arasında o kadar fark var mı ki ? Henüz monitörü almadım. 75 hzde sorun yasamazsam eğer 75 Hz bı monitör de bakabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı