RTX 2060 6G vs A6G vs O6G

Hangisi en iyisi?

• 1.si

Oy: 0 0,0%
  • 2.si

Oy: 4 30,8%
  • 3.sü

Oy: 9 69,2%

• Oy verenlerin toplamı
    13

LethalSmile

Kilopat

Bu üçü arasındaki fark ne? Birincisini aldım Gaming gecesinden 4200'den 3099'a düştü, sizce iyi mi?

Biri normal, biri Advanced, biri Overlock'lu model olmalı sanırım. Oradaki harflerin anlamı bu olmalı. En azından ben öyle biliyorum.

Yani performans sıralaması O6G > A6G > 6G

Fakat çok büyük fark yok aralarında.
İndirime girdi diye aldım. Kötü mü yapmışım sizce ? 1100TL indirim az değil çünkü. Bide sence kaç derece ve FPS farkı vardır dostum?

Biri normal, biri Advanced, biri Overlock'lu model olmalı sanırım. Oradaki harflerin anlamı bu olmalı. En azından ben öyle biliyorum.

Bende arkadaşın dediği gibi biliyorum.

Bu üçü arasındaki fark ne? Birincisini aldım Gaming gecesinden 4200'den 3099'a düştü, sizce iyi mi?

Bence iyi fiyata almışım bütçe el verseydi bende alacaktım o ekran kartını.

İndirime girdi diye aldım. Kötü mü yapmışım sizce? 1100TL indirim az değil çünkü. Bir de sence kaç derece ve FPS farkı vardır dostum?

1100 TL indirim değil de şu an en uygunu 3600 TL yani 500 TL'lik güzel bir indirim yapmışlar bence.

Oyunlarda kaç derece oluyor? Dual'in soğutması kötü diye biliyorum. Düzeltmiş olabilirler.

Evo serilerinde yok sorun diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı