LethalSmile Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 661 16 Ekim 2020 #1 ASUS Dual GeForce RTX 2060 EVO DUAL-RTX2060-6G-EVO 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com ASUS Dual-RTX2060-A6G-EVO GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com ASUS Dual GeForce RTX 2060 OC DUAL-RTX2060-O6G-EVO 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu üçü arasındaki fark ne? Birincisini aldım Gaming gecesinden 4200'den 3099'a düştü, sizce iyi mi?
ASUS Dual GeForce RTX 2060 EVO DUAL-RTX2060-6G-EVO 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com ASUS Dual-RTX2060-A6G-EVO GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com ASUS Dual GeForce RTX 2060 OC DUAL-RTX2060-O6G-EVO 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu üçü arasındaki fark ne? Birincisini aldım Gaming gecesinden 4200'den 3099'a düştü, sizce iyi mi?
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 16 Ekim 2020 #2 Biri normal, biri Advanced, biri Overlock'lu model olmalı sanırım. Oradaki harflerin anlamı bu olmalı. En azından ben öyle biliyorum. Yani performans sıralaması O6G > A6G > 6G Fakat çok büyük fark yok aralarında.
Biri normal, biri Advanced, biri Overlock'lu model olmalı sanırım. Oradaki harflerin anlamı bu olmalı. En azından ben öyle biliyorum. Yani performans sıralaması O6G > A6G > 6G Fakat çok büyük fark yok aralarında.
KS KS LethalSmile Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 661 16 Ekim 2020 #3 curiousoftech dedi: Biri normal, biri Advanced, biri Overlock'lu model olmalı sanırım. Oradaki harflerin anlamı bu olmalı. En azından ben öyle biliyorum. Yani performans sıralaması O6G > A6G > 6G Fakat çok büyük fark yok aralarında. Genişletmek için tıkla... İndirime girdi diye aldım. Kötü mü yapmışım sizce ? 1100TL indirim az değil çünkü. Bide sence kaç derece ve FPS farkı vardır dostum?
curiousoftech dedi: Biri normal, biri Advanced, biri Overlock'lu model olmalı sanırım. Oradaki harflerin anlamı bu olmalı. En azından ben öyle biliyorum. Yani performans sıralaması O6G > A6G > 6G Fakat çok büyük fark yok aralarında. Genişletmek için tıkla... İndirime girdi diye aldım. Kötü mü yapmışım sizce ? 1100TL indirim az değil çünkü. Bide sence kaç derece ve FPS farkı vardır dostum?
Dyvanx Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 533 Çözümler 1 16 Ekim 2020 #4 curiousoftech dedi: Biri normal, biri Advanced, biri Overlock'lu model olmalı sanırım. Oradaki harflerin anlamı bu olmalı. En azından ben öyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende arkadaşın dediği gibi biliyorum. LethalSmile dedi: ASUS Dual GeForce RTX 2060 EVO DUAL-RTX2060-6G-EVO 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com ASUS Dual-RTX2060-A6G-EVO GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com ASUS Dual GeForce RTX 2060 OC DUAL-RTX2060-O6G-EVO 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu üçü arasındaki fark ne? Birincisini aldım Gaming gecesinden 4200'den 3099'a düştü, sizce iyi mi? Genişletmek için tıkla... Bence iyi fiyata almışım bütçe el verseydi bende alacaktım o ekran kartını.
curiousoftech dedi: Biri normal, biri Advanced, biri Overlock'lu model olmalı sanırım. Oradaki harflerin anlamı bu olmalı. En azından ben öyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende arkadaşın dediği gibi biliyorum. LethalSmile dedi: ASUS Dual GeForce RTX 2060 EVO DUAL-RTX2060-6G-EVO 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com ASUS Dual-RTX2060-A6G-EVO GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com ASUS Dual GeForce RTX 2060 OC DUAL-RTX2060-O6G-EVO 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu üçü arasındaki fark ne? Birincisini aldım Gaming gecesinden 4200'den 3099'a düştü, sizce iyi mi? Genişletmek için tıkla... Bence iyi fiyata almışım bütçe el verseydi bende alacaktım o ekran kartını.
KS KS LethalSmile Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 661 16 Ekim 2020 #5 Dyvanx dedi: Bende arkadaşın dediği gibi biliyorum. Bence iyi fiyata almışım bütçe el verseydi bende alacaktım o ekran kartını. Genişletmek için tıkla... İnşallah bi dahakine alırsın dostum.
Dyvanx dedi: Bende arkadaşın dediği gibi biliyorum. Bence iyi fiyata almışım bütçe el verseydi bende alacaktım o ekran kartını. Genişletmek için tıkla... İnşallah bi dahakine alırsın dostum.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.146 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #6 LethalSmile dedi: Ne kadar FPS farkı vardır dostum? Genişletmek için tıkla... FPS farkı 2 ile 5 arasında değişiyordur. Çok önemli bir FPS farkı olmayacaktır. Hayırlı olsun.
LethalSmile dedi: Ne kadar FPS farkı vardır dostum? Genişletmek için tıkla... FPS farkı 2 ile 5 arasında değişiyordur. Çok önemli bir FPS farkı olmayacaktır. Hayırlı olsun.
2 297689 Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 7 16 Ekim 2020 #7 LethalSmile dedi: İndirime girdi diye aldım. Kötü mü yapmışım sizce ? 1100TL indirim az değil çünkü. Bide sence kaç derece ve FPS farkı vardır dostum? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda kaç derece oluyor? Dual'in soğutması kötü diye biliyorum. Düzeltmiş olabilirler.
LethalSmile dedi: İndirime girdi diye aldım. Kötü mü yapmışım sizce ? 1100TL indirim az değil çünkü. Bide sence kaç derece ve FPS farkı vardır dostum? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda kaç derece oluyor? Dual'in soğutması kötü diye biliyorum. Düzeltmiş olabilirler.
KS KS LethalSmile Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 661 16 Ekim 2020 #8 Efe10 dedi: FPS farkı 2 ile 5 arasında değişiyordur. Çok önemli bir FPS farkı olmayacaktır. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkür ederimm. Peki derece farkı çok mudur ? Kaçtır? 297689 dedi: Oyunlarda kaç derece oluyor? Dual'in soğutması kötü diye biliyorum. Düzeltmiş olabilirler. Genişletmek için tıkla... Benim aldığım kötü mü oluyor yani ?
Efe10 dedi: FPS farkı 2 ile 5 arasında değişiyordur. Çok önemli bir FPS farkı olmayacaktır. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkür ederimm. Peki derece farkı çok mudur ? Kaçtır? 297689 dedi: Oyunlarda kaç derece oluyor? Dual'in soğutması kötü diye biliyorum. Düzeltmiş olabilirler. Genişletmek için tıkla... Benim aldığım kötü mü oluyor yani ?
Dyvanx Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 533 Çözümler 1 16 Ekim 2020 #9 LethalSmile dedi: İndirime girdi diye aldım. Kötü mü yapmışım sizce? 1100TL indirim az değil çünkü. Bir de sence kaç derece ve FPS farkı vardır dostum? Genişletmek için tıkla... 1100 TL indirim değil de şu an en uygunu 3600 TL yani 500 TL'lik güzel bir indirim yapmışlar bence. 297689 dedi: Oyunlarda kaç derece oluyor? Dual'in soğutması kötü diye biliyorum. Düzeltmiş olabilirler. Genişletmek için tıkla... Evo serilerinde yok sorun diye biliyorum.
LethalSmile dedi: İndirime girdi diye aldım. Kötü mü yapmışım sizce? 1100TL indirim az değil çünkü. Bir de sence kaç derece ve FPS farkı vardır dostum? Genişletmek için tıkla... 1100 TL indirim değil de şu an en uygunu 3600 TL yani 500 TL'lik güzel bir indirim yapmışlar bence. 297689 dedi: Oyunlarda kaç derece oluyor? Dual'in soğutması kötü diye biliyorum. Düzeltmiş olabilirler. Genişletmek için tıkla... Evo serilerinde yok sorun diye biliyorum.
2 297689 Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 7 16 Ekim 2020 #10 LethalSmile dedi: Anladım. Teşekkür ederimm. Peki derece farkı çok mudur ? Kaçtır? Benim aldığım kötü mü oluyor yani ? Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre iyi sanırım. Sadece kaç derece olduğunu merak ettim. ASUS, TUF serisini düzeltti fakat DUAL serisini düzeltti mi bilmiyorum.
LethalSmile dedi: Anladım. Teşekkür ederimm. Peki derece farkı çok mudur ? Kaçtır? Benim aldığım kötü mü oluyor yani ? Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre iyi sanırım. Sadece kaç derece olduğunu merak ettim. ASUS, TUF serisini düzeltti fakat DUAL serisini düzeltti mi bilmiyorum.