Sametowskiii
Femtopat
Bak şimdi kasanın modeli ne ve içinde kaç fan var bunu bize at.
Kasada ön tarafda 3 fan var kasa Corsair Carbide serisi Spec- Delta imiş.
Bak şimdi kasanın modeli ne ve içinde kaç fan var bunu bize at.
hayır dediğin yanlış freesync veya gsync kullanıyor ve üstüne 75 hz e sabitliyorsa bunda hiç bir problem yok senin dediğin input lag ise vsync açınca oluyorEğer 75'e sabitlerse donanımlar arası ms artar ve V-Sync'i açmadan bunu yaparsa yırtılmalar çok belli olur.
Hayır dediğin yanlış FreeSync veya G-SYNC kullanıyor ve üstüne 75 Hz'e sabitliyorsa bunda hiçbir problem yok senin dediğin input lag ise V-Sync açınca oluyor.
o zaman bir problem var demektir bence bi downvoltajı denemeli veya occt ile test yapmalıKasada ön tarafda 3 fan var kasa Corsair Carbide serisi Spec- Delta imiş.
ne yapmalıyımAçıkçası ben alabileceğim kadar performans almak isterim bir FPS oyununda V-Sync'i açmak çok saçma geliyor bana.
Hayır dediğin yanlış FreeSync veya G-SYNC kullanıyor ve üstüne 75 Hz'e sabitliyorsa bunda hiçbir problem yok senin dediğin input lag ise V-Sync açınca oluyor
Kasada ön tarafda 3 fan var kasa Corsair Carbide serisi Spec- Delta imiş.
Açıkçası ben alabileceğim kadar performans almak isterim bir FPS oyununda V-Sync'i açmak çok saçma geliyor bana.
O zaman bir problem var demektir bence bir downvoltajı denemeli veya OCCT ile test yapmalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.