RTX 2060 72-76 derece normal mi?

Eğer 75'e sabitlerse donanımlar arası ms artar ve V-Sync'i açmadan bunu yaparsa yırtılmalar çok belli olur.
hayır dediğin yanlış freesync veya gsync kullanıyor ve üstüne 75 hz e sabitliyorsa bunda hiç bir problem yok senin dediğin input lag ise vsync açınca oluyor

Hayır dediğin yanlış FreeSync veya G-SYNC kullanıyor ve üstüne 75 Hz'e sabitliyorsa bunda hiçbir problem yok senin dediğin input lag ise V-Sync açınca oluyor

Monitörüm 75Hz her zaman her oyunda her yerde bunu NVIDIA denetim masasından ayarladım istediğim zamanda kaç Hz olduğuna bakabiliyorum 75Hz'de

Kasanın hava akışı fena değil. Oyun içinde fanların ne hızda döndüğüne bakın veya undervolt öneririm.

Açıkçası ben alabileceğim kadar performans almak isterim bir FPS oyununda V-Sync'i açmak çok saçma geliyor bana.

Kardeşim 3. kez söylüyorum adam V-Sync açmamış açmak input lagı beraberinde getiriyor benim sana söylediğim şey FPS sabitleme V-Sync açılmasını önermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…